Films op tv deze week: 5 kijktips voor 12-18 december 2022

Weet je even niet meer wat je deze week moet kijken? Wij schieten graag te hulp door je een inkijkje te geven in de films op tv deze week. Op het moment van schrijven zitten we in week 50, dus we geven je 5 kijktips voor 12 december tot en met 12 december 2022.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Films op tv in week 50: van maandag 12 december tot en met zondag 18 december 2022

De onderstaande hitfilms zijn deze week op de Nederlandse televisie te zien. Meestal is het mogelijk om met een abonnement op grote streamingdiensten als Netflix, Disney+ of HBO Max te kijken naar films die ook op tv worden uitgezonden, maar niet altijd. De onderstaande vijf films zijn niet bij de streaminggiganten te vinden, dus heb je deze week een uitgelezen kans om ze op televisie te kijken.

Mocht je jouw weekfavoriet gemist hebben of de film graag reclamevrij vooruit of terug willen kijken, dan kun je nog wel bij TVOD-diensten als Pathé Thuis terecht. Via de groene knop onder de trailer en het verhaal begin je direct met kijken. In sommige gevallen kun je daarnaast door online tv kijken ook NLZIET raadplegen tijdens en na de uitzending.

5. Chips (2017) – Maandag 12 december op Veronica om 22:35 uur

De FBI-agent Frank wordt undercover gestuurd om corruptie binnen de California Highway Patrol op te sporen. Hij wordt gekoppeld aan de nieuwkomer en ex-motorcoureur Jon. Het botst meer dan het klikt, maar dat levert al snel iets op.

4. Bruce Almighty (2003) – Maandag 12 december op SBS9 om 22:45 uur

Jim Carrey wordt zo boos op God dat Hij hem bijzondere krachten geeft.

3. Motherless Brooklyn (2019) – Dinsdag 13 december op SBS9 om 20:30 uur

Een privédetective met het syndroom van Tourette, moet de moord op zijn mentor oplossen. Op basis van slechts enkele aanwijzingen ontrafelt de obsessieve Lionel goed bewaarde geheimen die van grote invloed zijn op de toekomst van de stad.

2. Peppermint (2018) – Dinsdag 13 december op Veronica om 20:30 uur

Wanneer Riley wakker wordt uit een diepe coma, herinnert ze zich alleen nog hoe haar dochtertje en man voor haar ogen werden vermoord. Als de moordenaars ook nog eens vrijuit gaan, besluit Riley het heft in eigen handen te nemen.

1. Last Christmas (2019) – Donderdag 15 december op Net5 om 20:30 uur

Londen maakt zich klaar voor de mooiste tijd van het jaar: Kerst. Kate heeft het echter wat moeilijk, totdat Tom haar leven binnen komt lopen. Hij lijkt te mooi om waar zijn maar soms moet je een beetje ‘faith’ hebben.

Meer films op tv deze week die ook online met abonnement te streamen zijn

De bovenstaande films op tv zijn niet op de grote streamingdiensten te zien, maar er zijn nog meer titels die lineair worden uitgezonden en wél met een lidmaatschap bij SVOD-diensten bekeken kunnen worden. Zo kun je onder andere Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 (2010) op HBO Max vinden, heeft Amazon Prime Video net als SkyShowtime de film Anchorman 2: The Legend Continues (2013) in zijn aanbod opgenomen en is De Heineken ontvoering (2011) bij Disney+, Viaplay, Videoland, HBO Max, NLZIET en NPO Plus te streamen. Via het onderstaande blok kun je direct beginnen met kijken en vind je op welke dagen en tijden de films op televisie te zien zijn.

1️⃣ Harry Potter en de Relieken van de Dood – Deel 1 bij HBO Max | Maandag 12 december 2022 om 20:30 uur op Net5
2️⃣ Bekijk direct Anchorman 2: The Legend Continues bij Prime Video | Donderdag 15 december 2022 om 20:30 uur op Paramount Network
3️⃣ Bekijk direct De Heineken Ontvoering bij Disney+ | Zaterdag 17 december 2022 om 00:20 uur op NPO 3

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan. Er zullen titels tussen staan die je op tv kunt kijken, maar ook gloednieuwe films die net uit de bioscoop komen.


Synopsissen: Pathé Thuis