Films op tv deze week: 5 kijktips voor 31 oktober – 6 november 2022

Weet je even niet meer wat je deze week moet kijken? Wij schieten graag te hulp door je een inkijkje te geven in de films op tv deze week. Op het moment van schrijven zitten we in week 44, dus we geven je 5 kijktips voor 31 oktober tot 6 november 2022.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Films op tv in week 44: van maandag 31 oktober tot en met zondag 6 november 2022

De onderstaande hitfilms zijn deze week op de Nederlandse televisie te zien. Meestal is het mogelijk om met een abonnement op grote streamingdiensten als Netflix, Disney+ of HBO Max te kijken naar films die ook op tv worden uitgezonden, maar niet altijd. De onderstaande vijf films zijn niet bij de streaminggiganten te vinden, dus heb je deze week een uitgelezen kans om ze op televisie te kijken.

Mocht je jouw weekfavoriet gemist hebben of de film graag reclamevrij vooruit of terug willen kijken, dan kun je nog wel bij TVOD-diensten als Pathé Thuis terecht. Via de groene knop onder de trailer en het verhaal begin je direct met kijken. In sommige gevallen kun je daarnaast door online tv kijken ook NLZIET raadplegen tijdens en na de uitzending.

5. Escape Room (2019) – Maandag 31 oktober op RTL 7 om 20:30 uur

Zes vreemden ontvangen een mysterieuze uitnodiging voor een escape room die ze besluiten te aanvaarden. Ze bevinden zich vervolgens in omstandigheden waar ze zelf geen invloed op hebben. Ze moeten op zoek naar aanwijzingen.

4. The Sixth Sense (1999) – Maandag 31 oktober op SBS9 om 20:30 uur

Het leven van Cole is één grote nachtmerrie omdat hij constant overleden mensen ziet.

3. Official Secrets (2019) – Vrijdag 4 november op Net5 om 20:30 uur

Katharine Gun is een Britse klokkenluider die haar leven en dat van haar geliefden op het spel zet om het juiste te doen; het stoppen van een onrechtmatige invasie op Irak.

2. The Outpost (2020) – Vrijdag 4 november op RTL 7 om 20:30 uur

In 2009 zijn 53 Amerikaanse soldaten in Afghanistan gestationeerd om de afgelegen buitenpost Keating te verdedigen. Als het leger besluit om Keating te sluiten, worden de soldaten overmand door een onverwachte aanval op de post.

1. Mamma Mia! Here We Go Again (2018) – Zaterdag 5 november op Één om 20:55 uur

De jonge Donna geniet volop van het leven met romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. In het heden worstelt de zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder.

Meer films op tv deze week die ook online met abonnement te streamen zijn

De bovenstaande films op tv zijn niet op de grote streamingdiensten te zien, maar er zijn nog meer titels die lineair worden uitgezonden en wél met een lidmaatschap bij SVOD-diensten bekeken kunnen worden. Zo kun je onder andere Harry Potter en de Steen der Wijzen (2001) op HBO Max vinden en is Tomb Raider (2008) bij Viaplay te streamen. Daarnaast kijk je Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014) via Disney+. Via het onderstaande blok kun je direct beginnen met kijken en vind je op welke dagen en tijden de films op televisie te zien zijn.

1️⃣ Bekijk direct Harry Potter en de Steen der Wijzen bij HBO Max | Maandag 31 oktober 2022 om 20:30 uur op Net5
2️⃣ Bekijk direct Night at the Museum: Secret of the Tomb bij Disney+ | Woensdag 2 november 2022 om 20:30 uur op Paramount Network
3️⃣ Bekijk direct Tomb Raider bij Viaplay | Donderdag 3 november 2022 om 20:30 uur op RTL 7

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan. Er zullen titels tussen staan die je op tv kunt kijken, maar ook gloednieuwe films die net uit de bioscoop komen.


Synopsissen: Pathé Thuis