Films op tv deze week: 5 kijktips voor 24-30 oktober 2022

Weet je even niet meer wat je deze week moet kijken? Wij schieten graag te hulp door je een inkijkje te geven in de films op tv deze week. Op het moment van schrijven zitten we in week 43, dus we geven je 5 kijktips voor 24-30 oktober 2022.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Films op tv in week 43: van maandag 24 tot en met zondag 30 oktober 2022

De onderstaande hitfilms zijn deze week op de Nederlandse televisie te zien. Meestal is het mogelijk om met een abonnement op grote streamingdiensten als Netflix, Disney+ of HBO Max te kijken naar films die ook op tv worden uitgezonden, maar niet altijd. De onderstaande zes films zijn niet bij de streaminggiganten te vinden, dus heb je deze week een uitgelezen kans om ze op televisie te kijken.

Mocht je jouw weekfavoriet gemist hebben of de film graag reclamevrij vooruit of terug willen kijken, dan kun je nog wel bij TVOD-diensten als Pathé Thuis terecht. Via de groene knop onder de trailer en het verhaal begin je direct met kijken. In sommige gevallen kun je daarnaast door online tv kijken ook NLZIET raadplegen tijdens en na de uitzending.

5. Jarhead (2005) – Maandag 24 oktober op Paramount Network om 20:30 uur

Swoff wordt na zijn training als scherpschutter uitgezonden naar het Midden-Oosten. Maandenlang moeten de mannen wachten totdat er iets gebeurt, terwijl de vijand in principe om elke hoek kan liggen en op ieder moment toe kan slaan.

4. The Time Traveler’s Wife (2009) – Donderdag 27 oktober op Net om 22:45 uur

Clare is al haar hele leven verliefd op Henry. Ze gelooft dat hun liefde is voorbestemd, hoewel ze nooit weet wanneer ze zullen worden gescheiden: Henry heeft namelijk een afwijking die hem dwingt zijn leven in tijdfragmenten te leven.

3. Predator (1987) – Vrijdag 28 oktober op Veronica om 21:40 uur

Dutch en zijn team moeten in de jungle leden van een expeditie zoeken. Er zit echter een onzichtbare jager in de bossen. Het blijkt een buitenaards wezen te zijn dat het leuk vindt voor de sport op mensen te jagen.

2. Dark Waters (2019) – Vrijdag 28 oktober op Net5 om 22:15 uur

Een advocaat, Robert Bilott genaamd, ontdekt een verband tussen een aantal mysterieuze sterfgevallen en chemiebedrijf DuPont, één van de grootste bedrijven ter wereld.

1. The Lincoln Lawyer (2011) – Zaterdag 29 oktober op Veronica om 20:00 uur

Mickey is een advocaat met een opvallende werkplek. Vanaf de achterbank van zijn Lincoln sedan houdt hij contact met zijn louche clientèle. Het gaat prima met zijn carrière en dubieuze klantenkring, maar hij wacht op die ene grote zaak.

Meer films op tv deze week die ook online met abonnement te streamen zijn

De bovenstaande films op tv zijn niet op de grote streamingdiensten te zien, maar er zijn nog meer titels die lineair worden uitgezonden en wél met een lidmaatschap bij SVOD-diensten bekeken kunnen worden. Zo kun je onder andere Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) op HBO Max vinden en is de tijdloze klassieker Halloween (1978) onder andere hier op Canal+ Series en bij Viaplay te streamen. Daarnaast stream je Jordan Peele’s Get Out (2017) via Amazon Prime Video. Via het onderstaande blok kun je direct beginnen met kijken en vind je op welke dagen en tijden de films op televisie te zien zijn.

1️⃣ Bekijk direct Halloween bij Viaplay | Maandag 24 oktober 2022 om 20:30 uur op SBS9
2️⃣ Bekijk direct Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald bij HBO Max | Maandag 24 oktober 2022 om 20:30 uur op Net5
3️⃣ Bekijk direct Get Out bij Amazon Prime Video | Vrijdag 28 oktober 2022 om 20:30 uur op Paramount Network

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan. Er zullen titels tussen staan die je op tv kunt kijken, maar ook gloednieuwe films die net uit de bioscoop komen.


Synopsissen: Pathé Thuis