Films op tv deze week: 6 kijktips voor 17-23 oktober 2022

Weet je even niet meer wat je deze week moet kijken? Wij schieten graag te hulp door je een inkijkje te geven in de films op tv deze week. Op het moment van schrijven zitten we in week 42, dus we geven je 6 kijktips voor 17-23 oktober 2022.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

6x Films op tv in week 42: van maandag 17 tot en met zondag 23 oktober 2022

De onderstaande hitfilms zijn deze week op de Nederlandse televisie te zien. Meestal is het mogelijk om met een abonnement op grote streamingdiensten als Netflix, Disney+ of HBO Max te kijken naar films die ook op tv worden uitgezonden, maar niet altijd. De onderstaande zes films zijn niet bij de streaminggiganten te vinden, dus heb je deze week een uitgelezen kans om ze op televisie te kijken.

Mocht je jouw weekfavoriet gemist hebben of de film graag reclamevrij vooruit of terug willen kijken, dan kun je nog wel bij TVOD-diensten als Pathé Thuis terecht. Via de groene knop onder de trailer en het verhaal begin je direct met kijken. In sommige gevallen kun je daarnaast door online tv kijken ook NLZIET raadplegen tijdens en na de uitzending.

6. Oculus (2013) – Maandag 17 oktober op SBS 9 om 22:35 uur

Op 10-jarige leeftijd verliezen Tim en Kaylie hun ouders. Jaren later is Kaylie overtuigd dat een vervloekte spiegel verantwoordelijk is voor de dood hun ouders en velen anderen. Met Tim gaat ze de strijd aan met de demoon in de spiegel.

5. The Goldfinch (2019) – Dinsdag 18 oktober op SBS 9 om 20:30 uur

Theo zijn leven wordt volledig op zijn kop gezet wanneer zijn moeder wordt gedood bij een terroristische aanslag op het Metropolitan Museum of Art. Compleet in de war door deze gebeurtenis steelt hij een kostbaar kunststuk, The Goldfinch.

4. The Good Liar (2019) – Dinsdag 18 oktober op SBS 9 om 23:30 uur

Meesteroplichter Roy kan zijn geluk niet op wanneer hij de welvarende weduwe Betty online ontmoet. Wanneer Betty haar huis en leven met hem deelt, betrapt Roy zichzelf erop dat hij om haar geeft.

3. Tenet (2020) – Woensdag 19 oktober op Veronica om 20:30 uur

Een geheim agent heeft als missie een derde wereldoorlog voorkomen. Een belangrijk onderdeel van de operatie is het mysterieuze sleutelwoord ‘Tenet’.

2. Total Recall (1990) – Vrijdag 21 oktober op Veronica om 21:40 uur

Douglas laat een virtuele vakantie in zijn hersenen implementeren. Hij herinnert zich opeens dat hij geheim agent is en gaat naar Mars om de rebellen aldaar te helpen… Klopt dit of is dit onderdeel van zijn vakantie?

1. In the Valley of Elah (2007) – Vrijdag 21 oktober op Net5 om 22:45 uur

Als de zoon van oorlogsveteraan Hank en zijn vrouw Joan op mysterieuze wijze verdwijnt, staat hun wereld op zijn kop. Na als soldaat enige tijd uitgezonden geweest te zijn naar Irak, is er plotseling geen spoor meer van hem te bekennen.

Meer films op tv deze week die ook online met abonnement te streamen zijn

De bovenstaande films op tv zijn niet op de grote streamingdiensten te zien, maar er zijn nog meer titels die lineair worden uitgezonden en wél met een lidmaatschap bij SVOD-diensten bekeken kunnen worden. Zo kun je onder andere Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) op HBO Max vinden en is de tijdloze klassieker Fight Club (1999) via Disney+ te streamen. Bij deze beide streamingdiensten vind je tevens Spider-Man (2002), net als op Viaplay. Via het onderstaande blok kun je direct beginnen met kijken en vind je op welke dagen en tijden de films op televisie te zien zijn.

1️⃣ Fantastic Beasts and Where to Find Them bij HBO Max | Maandag 17 oktober 2022 om 20:30 uur op Net5
2️⃣ Bekijk direct Spider-Man bij Viaplay | Maandag 17 oktober 2022 om 22:10 uur op RTL 7
3️⃣ Bekijk direct Fight Club bij Disney+ | Zaterdag 22 oktober 2022 om 20:00 uur op Veronica

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan. Er zullen titels tussen staan die je op tv kunt kijken, maar ook gloednieuwe films die net uit de bioscoop komen.


Synopsissen: Pathé Thuis