Films op tv deze week: 5 kijktips voor 10-16 oktober 2022

Weet je even niet meer wat je deze week moet kijken? Wij schieten graag te hulp door je een inkijkje te geven in de films op tv deze week. Op het moment van schrijven zitten we in week 41, dus we geven je 5 kijktips voor 10-16 oktober.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Films op tv in week 41: van maandag 10 tot en met zondag 16 oktober 2022

De onderstaande hitfilms zijn deze week op de Nederlandse televisie te zien. Meestal is het mogelijk om met een abonnement op grote streamingdiensten als Netflix, Disney+ of HBO Max te kijken naar films die ook op tv worden uitgezonden, maar niet altijd. De onderstaande vijf films zijn niet bij de streaminggiganten te vinden, dus heb je deze week een uitgelezen kans om ze op televisie te kijken.

Mocht je jouw weekfavoriet gemist hebben of de film graag reclamevrij vooruit of terug willen kijken, dan kun je nog wel bij TVOD-diensten als Pathé Thuis terecht. Via de groene knop onder de trailer en het verhaal begin je direct met kijken. In sommige gevallen kun je daarnaast door online tv kijken ook NLZIET raadplegen tijdens en na de uitzending.

5. The Addams Family (1991) – Maandag 10 oktober op Paramount Network om 20:30 uur

De Addams familie is een rijke familie. Daarom bedenkt een geruïneerde advocaat een trucje om een nep-oom voor te stellen als de vermiste oom Fester, om zo in bezit te komen van hun vermogen. Maar, niet iedereen vertrouwt de hervonden oom.

4. The Invisible Man (2020) – Dinsdag 11 oktober op Veronica om 20:30 uur

Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet.

3. Meet the Parents (2000) – Vrijdag 14 oktober op Comedy Central om 21:05 uur

Greg Focker wil met Pam trouwen. Hij moet haar vader Byrnes om de hand van zijn dochter vragen. Maar de familie is nogal excentriek en als ex- agent onderwerpt Byrnes Greg zelfs aan een leugentest.

2. Once Upon a Time… in Hollywood (2019) – Zaterdag 15 oktober op Veronica om 20:00 uur

TV-ster Rick Dalton en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

1. Legion (2010) – Zondag 16 oktober op RTL 7 om 22:00 uur

Engelen zetten voet op aarde, gestuurd door God om de mensheid uit te roeien. Een groep mensen is de laatste hoop voor mensheid. Een van de serveersters is zwanger, van de Messias.

Meer films op tv deze week die ook online met abonnement te streamen zijn

De bovenstaande films op tv zijn niet op de grote streamingdiensten te zien, maar er zijn nog meer titels die lineair worden uitgezonden en wél met een lidmaatschap bij SVOD-diensten bekeken kunnen worden. Zo kun je de spannende film Angel of Mine uit 2019 onder andere bij Videoland en Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kijken. Daarnaast is het legendarische kijkcijferkanon Sister Act uit 1992 bij Disney+ te streamen, net als haar opvolger Sister Act 2: Back in the Habit uit 1993.

Ten slotte vind je Quentin Tarantino’s Kill Bill: Vol. 2 (2004) in het aanbod van Netflix, Videoland en Prime Video. Bij die laatste twee streamingdiensten is ook de voorgaande film Kill Bill: Vol. 1 uit 2003 te zien. Via het onderstaande blok kun je direct beginnen met kijken en vind je op welke dagen en tijden de films op televisie te zien zijn.

1️⃣ Bekijk direct Angel of Mine bij Amazon Prime Video | Maandag 10 oktober 2022 om 20:30 uur op RTL 8
2️⃣ Bekijk direct Sister Act bij Disney+ | Donderdag 13 oktober 2022 om 20:30 uur op Net5
3️⃣ Bekijk direct Kill Bill: Vol. 2 bij Amazon Prime Video | Zaterdag 15 oktober 2022 om 23:20 uur op Veronica

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan. Er zullen titels tussen staan die je op tv kunt kijken, maar ook gloednieuwe films die net uit de bioscoop komen.


Synopsissen: Pathé Thuis