3x Toffe films en series om dit weekend te kijken

Ben je uit gebinged en weet je niet wat je nu weer moet gaan kijken? Er is zoveel aanbod dat je soms niet meer weet welke films en series nu echt de moeite waard zijn. Met dit lijstje van beste films en series van het moment kun je weer lekker verder bingen.

1. American Rust

Eén van de topseries van dit moment is de aangrijpende dramaserie American Rust. De serie speelt zich af in het fictieve stadje Buell in Pennsylvania. Ooit was het een welvarend stadje met een florerende olie- en staalindustrie. Maar daar is inmiddels niets meer van over. De inwoners hebben het dan ook zwaar en moeten financieel de eindjes aan elkaar knopen.

De serie draait voornamelijk om politierechercheur Del Harris, zijn geliefde Grace Poe en haar zoon Billy. Als deze laatste van moord wordt verdacht, komt Del voor een moeilijke beslissing te staan. Volgt hij de wet, of kiest hij voor de liefde door Grace’s zoon te beschermen? De serie staat op Ziggo en bestaat uit negen afleveringen.

Lees ook: Ziggo Movies & Series aanbod – Alle films en series

2. Mocro Maffia

Mocro Maffia is een keiharde serie die gaat over het reilen en zeilen van de Mocro Maffia in Amsterdam. In de serie volgen we de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. In korte tijd wist dit drietal de hele cocaïnehandel in Amsterdam over te nemen. Alles lijkt koek en ei tussen de drie, maar niets is minder waar.

Romano roeit het hele team van De Paus uit en De Paus vermoordt de verloofde en de baby van Potlood. Hierdoor komen de mannen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Ze proberen hun eigen handel te beschermen en uit te breiden. Dit leidt tot een grote drugsoorlog met moorden, complotten en verraad. Het vierde seizoen is nu te zien op Videoland.

3. The Tinder Swindler

The Tinder Swindler is een waargebeurde misdaaddocumentaire over de Israëlische oplichter Shimon Hayut. Hij kwam via de datingapp Tinder in contact met vrouwen en deed zich voor als Simon Leviev, de rijke zoon van diamantmagnaat Lev Leviev. Hij palmde vrouwen in met dure cadeaus, etentjes in luxe restaurants en vluchten met privéjets.

Als hij een band met de vrouwen had opgebouwd, maakte hij ze wijs dat er vijanden achter hem aan zaten. Hij vroeg de vrouwen om geld, omdat hij zijn eigen rekeningen niet kon gebruiken uit angst te worden ontdekt. Met het geld dat hij van deze vrouwen kreeg, ging hij weer achter nieuwe vrouwen aan.

De Netflix-documentaire volgt drie vrouwelijke slachtoffers – een Noorse, Zweedse en Nederlandse vrouw – die vertellen hoe Hayut te werk ging en wat ze hebben meegemaakt.

Alles-in-1-pakket

Als ras-bingewatcher zul je snel door deze series heen zijn. Met een alles in 1 pakket van Ziggo kun je blijven kijken. Als je kiest voor Alles-in-1 Complete of Alles-in-1 Max, beschik je over Movies & Series en Movies & Series XL. Daarmee heb je beschikking over honderden films en series.

Je kunt ook kiezen voor alleen internet. In dat geval zul je nog enkele losse streamingabonnementen moeten afsluiten voor voldoende keuze uit films en series.

Waar je ook voor kiest, we wensen je in ieder geval heel veel kijkplezier.