Filmen van seizoen 2 van Netflix-serie ‘Vikings: Valhalla’ is al klaar vóór de première van S1

Het eerste seizoen van de Netflix-serie Vikings: Valhalla komt in 2022 naar de streamingdienst en recentelijk werd bekend dat er al 3 seizoenen zijn besteld. Nadat we ook de eerste beelden al te zien kregen van S1, lijkt het er nu op dat seizoen 2 al best snel zou kunnen volgen. De opnames zijn namelijk al helemaal afgerond!

Opnames van tweede seizoen ‘Vikings: Valhalla’ zijn afgerond door Netflix

In een Instagram-post van Caroline Simonnet, een stuntvrouw uit Londen, laat zij weten dat de opnames van Vikings: Valhalla S2 erop zitten. Ze schrijft: “Seizoen 2 van het aankomende @netflixvalhalla is net afgerond! Ik had het genoegen om samen met mijn Ierse broers/zussen aan de show te werken en het wordt EPIC! Vooral met Die Hard’s Jeb Stuart aan het roer 🔥🔥🔥 S1 komt in 2022 💥💥💥 Dank jullie wel @swordmasterinc, altijd een genoegen ⚔🛡”

Begin september werd door het Twitter-account van Visit Wicklow, een gebied in Ierland vlakbij Dublin, nog een foto gedeeld van het filmen van de Netflix-serie. In een paar maanden tijd blijkt dit proces dus te zijn afgerond en nu is duidelijk dat het om het shooten van seizoen 2 ging.

Eerder werd al bekend dat ‘Vikings: Valhalla’ minstens 3 seizoenen krijgt van Netflix

Een tijdje geleden lieten we nog weten dat er minstens 3 seizoenen op komst zijn van Vikings: Valhalla. De productie van een eerste, tweede én derde seizoen schijnen al vóór de publicatie van S1 groen licht te hebben gekregen. De 24 afleveringen van de Vikingserie die zouden zijn besteld blijken voor 3 seizoenen in het productieschema staan. De website van het agentschap van schrijfster Dana Fainaru geeft bovendien aan dat zij op dit moment bezig is met het schrijven van een aflevering van het derde seizoen van Vikings: Valhalla voor MGM Television/Netflix.

Bekijk alvast de eerste beelden

Hieronder kun je de allereerste beelden vinden van Vikings: Valhalla. Deze werden tijdens het wereldwijde Netflix-fanevenement TUDUM met ons gedeeld. Zodra we meer weten over de lancering van de serie, zullen we het laten weten via de pagina over Vikings: Valhalla seizoen 1 op Netflix.