Ziggo opent Film1 tijdelijk voor iedereen en lanceert aanbieding

Direct na het nieuws dat streamingdienst Film1 overeenkomsten heeft gesloten met drie grote productiemaatschappijen voor nog meer topfilms in het aanbod, komt partner Ziggo met twee mooie deals. Van 16 tot 18 oktober 2020 is het voor een deel van de klanten mogelijk om naar de vier Film1-kanalen te kijken en je krijgt nu een half jaar flinke korting op een abonnement: van €9.99 per maand naar slechts €5.

Film1-kanalen open bij Ziggo van 16-18 oktober

Van vrijdag 16 tot zondag 18 oktober kunnen Ziggo-klanten met het TV Start-abonnement of Ziggo Movies & Series XL in hun pakket vrijuit naar de vier kanalen van Film1 kijken. Het gaat hier om Kanaal 101 (Première), 102 (Action), 103 (Family) en 104 (Drama). Het is ook mogelijk om nu nog via Ziggo één van deze abonnementen af te sluiten, zodat je gebruik van de open dagen van Film1 kunt maken.

Mocht je niet beschikken over één van deze twee abonnementen, maar wel klant van de televisie-aanbieder zijn, dan heb je alsnog een mooi cadeautje onder je stoel liggen. In dezelfde periode zal door Ziggo op haar eigen Kanaal 13 een aantal films worden uitgezonden ter promotie van het Film1-pakket. Maak je dus klaar om in het weekend van 16-18 oktober voor de buis gekluisterd te zitten!

Welke films zullen er op de vier kanalen te zien zijn?

Onder andere topfilms als The Big Short, Love & Mercy en 12 Years A Slave zullen te zien zijn in dit weekend voor Ziggo-klanten met het TV Start-abonnement of Ziggo Movies & Series XL in hun pakket. Alle films op de vier kanalen van Film1 in het weekend van 16-18 oktober vind je op de volgende drie pagina’s:

Welke films zullen er op Ziggo Kanaal 13 te zien zijn?

Voor alle klanten van Ziggo is er een aantal films op haar eigen Kanaal 13 te zien. Het gaat hier om de volgende films per dag:

Vrijdag 16 oktober

 • 20:30 uur: The Big Story
 • 22:40 uur: The Forgotten
 • 00:15 uur: The Follow Child

Zaterdag 17 oktober

 • 20:30 uur: Amazing Grace
 • 22:00 uur: Birdman
 • 23:55 uur: Stephen King’s A Good Marriage

Zondag 18 oktober

 • 20:30 uur: 12 Years A Slave
 • 22:40 uur: Don’t Say A Word
 • 00:35 uur: An Awkward Sexual Adventure

Aanbieding: kijk 6 maanden van €9.99 voor €5 naar Film1 bij Ziggo

Deze dagen met open kanalen zijn echter nog maar het begin. Er staat namelijk een hele mooie aanbieding klaar voor alle klanten van Ziggo. Je kunt nu via Ziggo’s Film1-pagina een abonnement aanvragen tegen de helft van de prijs voor de eerste 6 maanden. Het mooiste is ook nog dat dit abonnement gewoon maandelijks opzegbaar is, dus dat je nooit ergens aan vast zit. Je vraagt het Film1-abonnement bij Ziggo tegen gereduceerd tarief op de volgende manier eenvoudig aan:

 1. Ga naar de Film1-pagina op Ziggo’s officiële website
 2. Vul je gegevens in of log in bij Mijn Ziggo om Film1 aan te vragen en ontvang een bevestiging per mail
 3. Kijk binnen een uur naar Film1 op je TV en binnen 24 uur op je laptop, tablet of smartphone

Informatie over het aanbod en de kosten van Film1

Aangezien het aanbod van films constant vernieuwd wordt, vind je op Streamwijzer een up-to-date lijst van het volledige aanbod van Film1. Verder is hier ook meer informatie over Film1 te vinden, zodat je weet hoeveel een abonnement bij jouw TV-aanbieder kost en hoe je dit kunt activeren na je bestelling.