Woensdag Wensfilm van Film1 | Oktober 2020

Streamingdienst Film1, bekend van de slogan Altijd Een Goede Film lanceert deze maand weer de Woensdag Wensfilm van Oktober 2020! Gebruikers kunnen door te stemmen op de Facebook pagina van de streamingdienst zelf kiezen welke film op de eerste woensdag van de volgende maand zal worden getoond op de lineaire zender Film1 Première. Daarnaast worden alledrie de films enige tijd hierna gelanceerd op de on demand service van Film1.

Stemmen voor de Woensdag Wensfilm via de Facebook pagina van Film1

Je kunt nu stemmen op de eerste Woensdag Wensfilm van de Film1. Door naar de vastgepinde post op de Facebook pagina van de streamingdienst te gaan, kun je je stem uitbrengen. Op 4 oktober 2020 sluit de poll en op woensdag 7 oktober om 20:30 uur zal de film gelanceerd worden op het kanaal Film1 Première. Vervolgens zullen op een later (nader te bepalen) moment alledrie de films online worden gezet op het video on demand-platform van de streamingdienst.

3x Woensdag Wensfilm van oktober 2020

Men kan kiezen tussen de volgende drie wensfilms voor de maand oktober. Let op dat je bijtijds stemt, want de poll sluit op zondag 4 oktober!

1. Easy Rider (1969)

Twee motorrijders gaan van L.A. naar New Orleans door het open land en de woestijngebieden, en onderweg ontmoeten ze een man die een tegencultuur kloof overbrugt waarvan ze zich niet bewust waren.

Titel: Easy Rider
Jaar: 1969
Duur: 1 uur en 35 minuten
Categorie:
Avontuur, Drama
Regisseur:
Dennis Hopper
Schrijvers: Peter Fonda, Dennis Hopper
Cast: Peter Fonda, Dennis Hopper, Jack Nicholson
IMDb:
7.3 uit 98,057 stemmen

2. The Dark Crystal (1982)

Een andere planeet, een andere tijd. Duizend jaar geleden werd het mysterieuze Donkere Kristal beschadigd door een van de Urskeks en is er een tijdperk van chaos aangebroken. Het kwade ras van groteske vogelachtige hagedissen, de Skeksis, gnomische draken die met een ijzeren klauw over hun fantastische planeet heersen. Ondertussen gaat wees Jen, opgevoed in eenzaamheid door een ras van vredelievende tovenaars, de Mystics, op zoek naar de ontbrekende scherf van het Donkere Kristal, die de Skeksis hun kracht geeft en het evenwicht in het universum herstelt.

Titel: The Dark Crystal
Jaar: 1982
Duur: 1 uur en 33 minuten
Categorie: Avontuur, Familie, Fantasy
Regisseur: Jim Henson, Frank Oz
Schrijvers: David Odell, Jim Henson
Cast: Jim Henson, Kathryn Mullen, Frank Oz
IMDb: 7.2 uit 61,058 stemmen

3. Charlie’s Angels (2000)

Het boeiende misdaadbestrijdende trio dat de meesters zijn op het gebied van vermomming, spionage en vechtkunst. Wanneer een sluw meesterbrein hen in een complot opneemt om de individuele privacy te vernietigen, gaan de Angels, geholpen door hun trouwe sidekick Bosley (Bill Murray), op pad om de slechteriken ten val te brengen. Maar als er een vreselijk geheim wordt onthuld, maakt dat de Angels het doelwit van een moord.

Titel: Charlie’s Angels
Jaar: 2000
Duur: 1 uur en 38 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Komedie
Regisseur: McG
Schrijvers: Ryan Rowe, Ed Solomon
Cast: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu
IMDb: 5.5 uit 174,031 stemmen

Meer informatie over de streamingdienst

Aangezien het aanbod van Film1 constant vernieuwd wordt, vind je op Streamwijzer een up-to-date lijst van het volledige aanbod van de streamingdienst. Verder is hier ook meer informatie over Film1 te vinden, zodat je weet hoeveel een abonnement bij jouw TV-aanbieder kost en hoe je dit kunt activeren na je bestelling.