Love is in the air! Vier Valentijnsdag met deze romantische films op Film1

Valentijnsdag wordt dit jaar anders dan normaal. Gelukkig kun jij misschien wel samen met je Valentijn lekker knus op de bank een romantische film kijken in plaats van een drankje doen bij een café in de buurt. Streamingdienst Film1 heeft onder het motto Altijd Een Goede Film ook heel wat zalige titels voor Valentijnsdag beschikbaar gesteld, dus doe hieronder vooral vast wat inspiratie op voor de ultieme romantische films voor Valentijnsdag op Film1 die je absoluut op je kijklijst moet zetten voor 14 februari 2021.

Film1 de hele dag in het teken van Valentijn

Streamingdienst Film1 heeft laten weten het lineaire kanaal Film1 Premiere op 14 februari 2021 helemaal in het teken te laten staan van Valentijnsdag. Zo is in de gids van Film1 op zondag 14 februari te zien dat er een aantal heerlijke romantische films op het programma staan:

De titels die ook te streamen zijn, kun je nu al bekijken op het online video on demand-platform Film1 door op de titel van de film te klikken.

Film1 heeft speciaal voor deze gelegenheid ook een lekker zoetsappige trailer voor Valentijnsdag naar buiten gebracht, zodat jij helemaal in de stemming bent om een romantisch filmpje te kijken aanstaande zondag.

Meer romantische films op Film1

Gelukkig zijn er op Film1 nog veel meer romantische films te streamen dan de bovenstaande titels. Ga direct naar alle romantische films op Film1 om een kijkje te nemen tussen de romantische films die op dit moment beschikbaar zijn, waaronder Hyde Park on Hudson, Love & Other Drugs, Then Came You en nog veel meer. Daarnaast kun je je laten inspireren door ons artikel met 3 heerlijke romantische films op Film1 op dit moment.

Overzicht van programma’s en streamingdienst

Op Streamwijzer vind je wat je allemaal kunt verwachten van de programmering van Film1 in de toekomst en geven we overzichten van de beste titels op de streamingdienst. Voordat je toegang kunt krijgen tot het video on demand-platform, dien je wel eerst een abonnement af te sluiten en te activeren via je TV-provider. Hierover geven we meer informatie op de pagina over de kosten en activering van een Film1 abonnement.

ZiggoKanaal 101 (Première), 102 (Action), 103 (Family) en 104 (Drama).

KPNXS4ALL en Telfort: Kanaal 245 (Première), 246 (Action), 247 (Family) en 148 (Drama).