5x Spannende thrillers op Film1

Heb jij zin in een knus avondje op de bank met een spannende thriller? Film1, The Home of Good Movies, heeft een paar heerlijke films voor je in petto! Eerder lichtten we al 5 hilarische komedies, 5 ijzersterke misdaadfilms en 5 muzikale topfilms op de streamingdienst uit, maar vandaag is het tijd voor 5 van de spannendste thrillers op Film1!

5x Spannende thriller films op Film1

Bekijk nu vijf van de spannendste thrillers die op dit moment op Film1 te bekijken zijn. Let op, want het aanbod van streamingdiensten wisselt constant door aflopende contracten en nieuw aangekochte titels. Om deze films te bekijken op Film1, zul je dus snel moeten zijn!

1. Hangman (2017)

Hangman
Hangman (2017)

Één van de grootste sterren op aarde, Al Pacino, schittert in het gestoord spannende verhaal van de film Hangman! Natuurlijk kennen we het spelletje galgje allemaal wel van vroeger op het schoolbord. Maar wat als een seriemoordenaar zijn eigen draai aan dit spelletje geeft en ermee aan de haal gaat als een leidraad door zijn gruwelijke moorden? Dan heb je een inkijkje in zijn criminele gedachten nodig en twee ijzersterke detectives om hem op te sporen.

Trailer

Verhaal en details

Gedecoreerde gepensioneerde moorddetective Ray Archer (Al Pacino) en zijn partner, ex FBI-agent Will Ruiney, (Karl Urban) zijn belast met het vangen van een gemene seriemoordenaar die een crue versie van het kinderspel Hangman speelt. Misdaadjournalist Christi Davies schaduwt de detectives en helpt hen met haar eigen inzichten in de criminele geest.

Titel: Hangman
Jaar: 2017
Duur: 1 uur en 38 minuten
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Regisseur: Patrick Hughes
Schrijver: Tom O’Connor
Cast: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman
IMDb: 5.2 uit 13,717 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube

2. The Lazarus Effect (2015)

The Lazarus Effect
The Lazarus Effect (2015)

Voor de dappere kijkers onder ons is The Lazarus Effect de perfecte combinatie tussen een spannende thriller, een enge horror en een mysterieuze science-fiction film. Regisseur David Gelb stelt in deze film met onder andere Olivia Wilde de vraag wat er zou gebeuren als medici een manier vinden om de doden weer tot leven te brengen. Kruip maar snel tegen iemand aan, want deze film gaat je niet in de koude kleren zitten.

Trailer

Verhaal en details

Een groep medische onderzoekers ontdekt een manier om dode patiënten weer tot leven te brengen.

Titel: The Lazarus Effect
Jaar: 2015
Duur: 1 uur en 23 minuten
Categorie: Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Regisseur: David Gelb
Schrijvers: Luke Dawson, Jeremy Slater
Cast: Olivia Wilde, Mark Duplass, Evan Peters
IMDb: 5.2 uit 40,215 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube

3. John Wick (2014)

John Wick
John Wick (2014)

Een flinke tint actie gaat natuurlijk altijd goed samen met een spannend thrillerverhaal en een portie misdaad. John Wick kent inmiddels een filmreeks van welgeteld drie uitgebrachte titels en de vierde is inmiddels onderweg. Het klassieke eerste deel uit de reeks films kent maar liefst 77 moorden voor de hoofdrolspeler en die gaan heus niet allemaal met een simpele kogel. Bereid je dus voor op een flink aantal vechtscènes met Keanu Reeves.

Trailer

Verhaal en details

Een ex-huurmoordenaar keert terug uit zijn pensioen om de gangsters op te sporen die zijn hond hebben gedood en alles van hem hebben afgepakt.

Titel: John Wick
Jaar: 2014
Duur: 1 uur en 41 minuten
Categorie: Actie, Misdaad, Thriller
Regisseur: Chad Stahelski
Schrijver: Derek Kolstad
Cast: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen
IMDb: 7.4 uit 511,748 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube

4. Daglicht (2013)

Daglicht
Daglicht (2013)

De Nederlandse regisseur Diederik van Rooijen, vooral bekend van Penoza en The Possession of Hannah Grace, heeft het weer voor elkaar gekregen om een waanzinnige internationale titel op het witte doek te krijgen. De film Daglicht, internationaal bekend als Daylight, verscheen voor het eerst in de bioscopen in het jaar 2013 en is inmiddels te bekijken op Film1. Een vleugje Hollandse glorie in een spannend verhaal over een vrouw die vecht voor de onschuld van haar autistische broer.

Trailer

Verhaal en details

Zij komt erachter dat ze een autistische broer heeft, waarvan ze ervan overtuigd is dat hij ten onrechte achter de tralies zit voor een brute moord. Een advocaat wil de onschuld van haar broer bewijzen, maar legt daarmee alleen nog maar meer levensveranderende geheimen bloot.

Titel: Daglicht (Daylight)
Jaar: 2013
Duur: 1 uur en 54 minuten
Categorie: Drama, Mystery, Thriller
Regisseur: Diederik Van Rooijen
Schrijvers: Philip Delmaar, Marion Pauw
Cast: Fedja van Huêt, Derek de Lint, Monique van de Ven
IMDb: 7.0 uit 3,725 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube

5. A Good Marriage (2014)

A Good Marriage Stephen King
A Good Marriage (2014)

Natuurlijk kennen we als filmliefhebbers allemaal de schrijver Stephen King. Hij is vooral beroemd met titels als The Green Mile en The Shawshank Redemption, maar natuurlijk ook met verhalen als It en It Chapter Two. In A Good Marriage wordt door hem de vraag gesteld wat er gebeurd als een lang, goed huwelijk ineens op de proef wordt gesteld door het oprakelen van de meest duistere geheimen.

Trailer

Verhaal en details

Wat zal Darcy na 25 jaar goed huwelijk doen wanneer ze het sinistere geheim van haar man ontdekt?

Titel: A Good Marriage
Jaar: 2014
Duur: 1 uur en 42 minuten
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
Regisseur: Peter Askin
Schrijver: Stephen King
Cast: Joan Allen, Anthony LaPaglia, Stephen Lang
IMDb: 5.2 uit 9,830 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Meer thrillers op Film1

Heb je de bovenstaande titels allemaal al bekeken? Wees niet getreurd! Er is een hele categorie met toptitels in dit genre te vinden op de streamingdienst. Neem vooral zelf even een kijkje tussen alle thrillers en misdaadfilms op Film1 en kies je favoriete film voor een spannend avondje op de bank uit. Alvast veel kijkplezier gewenst!

Totale aanbod

Bij Film1 worden continu nieuwe films op het video on demand-platform geplaatst en verdwijnen er ook titels om plaats te maken voor nieuwelingen. Bij Streamwijzer vind je het volledige aanbod van Film1, wat dagelijks wordt geüpdatet met de films die erbij komen en ervan verwijderd worden. Verder vind je ook allerlei informatie over Film1, zoals de kosten en tips over het activeren van je abonnement bij jouw TV-aanbieder.