Deze 3 hilarische films met Seth Rogen in de hoofdrol zijn nu te zien op Film1

Lekker lachen om domme grappen en slappe humor is gegarandeerd bij films waar Seth Rogen een hoofdrol inneemt. Vaak doet hij dit niet alleen als acteur, maar ook als schrijver van het script. Bij Film1 is de focus Altijd Een Goede Film en dat blijkt zich ook zeker te vertalen in hilarische films van en met Seth Rogen. In dit artikel vind je 3 komedies waarin Seth Rogen het script heeft geschreven een een hoofdrol als acteur heeft gespeeld die op dit moment allemaal bij Film1 te zien zijn.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films op Film1 kijken ✅

3x Komediefilms met Seth Rogen in de hoofdrol op Film1

In het overzicht met nieuws en tips over Film1 vind je allerlei toffe kijktips die je kunt streamen op het video on demand-platform van Film1. De laatste tijd vond je op Streamwijzer onder andere kijktips voor recente Oscar-winnaars voor Beste Film en spannende horrorfilms, maar ook bloedstollende thrillers, films met Nicolas Cage en nog veel meer. Vandaag delen we 3 films waarin Seth Rogen de hoofdrol vertolkt en aan het script heeft geschreven, voor échte fans van de hilarische acteur.

1. Pineapple Express (2008)

Als je op internet gaat zoeken naar de grappigste films om op te zetten tijdens een avondje thuis op de bank, dan kom je al snel uit bij Pineapple Express. Deze film uit 2008 met Seth Rogen en James Franco draait om twee luie stoners en hun speciale ‘Pineapple Express’-joint.

Verhaal en details

Dale Denton (Seth Rogen), een luie wietroker, heeft maar één reden om zijn even luie dealer Saul Silver (James Franco) op te zoeken: om wiet te kopen, vooral het zeldzame ‘Pineapple Express’. Als hij getuige is van een moord, die wordt gepleegd door een gewetenloze politieagent en de gevaarlijkste drugsbaron van de stad, raakt hij in paniek. Van schrik laat hij zijn ‘Pineapple Express’-joint vallen. Deze is zo zeldzaam dat de moordenaars direct naar Saul en Dale worden geleid. De hallucinerende heren slaan op de vlucht en ontdekken al snel dat ze niet lijden aan achtervolgingswaanzin veroorzaakt door hun overmatige drugsgebruik.

Titel: Pineapple Express
Jaar: 2008
Duur: 1 uur en 51 minuten
Categorie: Actie, Komedie, Misdaad
Regisseur: David Gordon Green
Schrijvers: Seth Rogen, Evan Goldberg, Judd Apatow
Cast: Seth Rogen, James Franco, Danny McBride
IMDb: 6.9 uit 320.000 stemmen

2. This Is The End (2013)

This Is The End wordt ook door de redactie van Film1 aangestipt als één van hun favorieten. Zelf vermelden zij bij de titel dat “James Franco en zijn vrienden zichzelf een carte blanche gunnen in deze hilarische en originele komedie”. Wij voegen daar graag een grappig feitje aan toe die het kijken nog leuker zal maken. De regisseur Evan Goldberg heeft tijdens het filmen een eigen spelletje bedacht, waarin het doel was om zo veel mogelijk mensen uit de cast te laten zeggen: “Nee, dat ga ik niet doen.” Volgens Goldberg waren de enige twee die hij niet wist te breken James Franco en natuurlijk… Seth Rogen.

Verhaal en details

Op de avond dat Hollywoodacteur James Franco een feestje geeft in zijn huis, wordt Los Angeles aangevallen door buitenaardse wezens die de stad verwoesten. Nu zit hij opgescheept met zijn acteervrienden Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride en Craig Robinson. Hun vriendschap wordt op de proef gesteld wanneer hun voedselvoorraad opraakt en als blijkt dat de situatie buitenshuis steeds meer bizarre gevaren brengt. Uiteindelijk moeten ze toch het huis verlaten en worden ze geconfronteerd met zichzelf, hun lot en het einde van de wereld.

Titel: This Is The End
Jaar: 2013
Duur: 1 uur en 47 minuten
Categorie: Komedie
Regisseur: Evan Goldberg, Seth Rogen
Schrijvers: Seth Rogen, Evan Goldberg, Jason Stone
Cast: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen
IMDb: 6.6 uit 389.000 stemmen

3. The Interview (2014)

Seth Rogen is niet bang om ook de gevoelige hedendaagse onderwerpen aan te snijden in zijn haarscherpe komedies, waaronder de situatie in Noord-Korea. De film werd met veel bombarie ontvangen door de manier waarop de dictator Kim Jong-Un wordt afgebeeld, maar zal je nog steeds verzekeren van een avondje schuddebuiken.

Verhaal en details

Dave Skylark (James Franco) presenteert een populaire late night talkshow. Echter, het brein achter zijn succes is de producent en tevens zijn beste vriend Aaron (Seth Rogen). Aaron, die altijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging, weet voor Dave een interview te strikken met de meedogenloze dictator van nucleair bewapend Noord-Korea: Kim Jong-Un. Wanneer de twee zich voorbereiden op het vertrek naar Noord-Korea, worden ze benaderd door de CIA met een plan om de dictator te vermoorden. Dave en Aaron accepteren de opdracht van de CIA, maar blijken nou niet bepaald moordmachines te zijn die de dictator kunnen ombrengen.

Titel: The Interview
Jaar: 2014
Duur: 1 uur en 52 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Komedie
Regisseur: Evan Goldberg, Seth Rogen
Schrijvers: Dan Sterling, Seth Rogen, Evan Goldberg
Cast: James Franco, Seth Rogen, Randall Park
IMDb: 6.5 uit 310.000 stemmen

Complete aanbod van Film1

Bij Film1 worden continu nieuwe films op het video on demand-platform geplaatst en verdwijnen er ook titels om plaats te maken voor nieuwelingen. Bij Streamwijzer vind je het volledige aanbod van Film1, wat dagelijks wordt geüpdatet met de films die erbij komen en ervan verwijderd worden. Verder vind je ook allerlei informatie over Film1, zoals de kosten en tips over het activeren van je abonnement bij jouw TV-aanbieder.

Daarnaast is recentelijk Film1 als extra kanaal toegevoegd aan Amazon Prime Video in Nederland, waardoor je met een aanvullend pakket ook via deze bekende streaminggigant kunt kijken naar alle films in het aanbod. Voor meer informatie hierover ga je naar de pagina over de zogeheten Amazon Prime Video Channels.