3x De feestelijkste kerstfilms op Film1

Het is weer tijd voor de feestelijkste maand van het jaar en daar doet Film1 met haar motto Altijd Een Goede Film natuurlijk aan mee. Vandaag lichten we uit wat de 3 feestelijkste kerstfilms op Film1 zijn op dit moment, waarvan er één titel binnenkort aan zit te komen!

3x Kerstfilms op Film1

Heb je eerder al genoten van onze lijst met de leukste Nederlandstalige films op Film1 of juist van de spannendste horrorfilms en de grappigste komedies? Deze week lichten we uit wat de feestelijkste kerstfilms op het video on demand-platform zijn, zodat jij helemaal klaar bent voor de feestdagen van 2020. Zo vind je in dit overzicht Pak van mijn Hart (2014), Beverly Hills Christmas (2015) en vanaf 6 december ook A Rose for Christmas (2017).

1. Pak van mijn Hart (2014)

Pak van mijn Hart 2014
Pak van mijn Hart (2014)

Het is natuurlijk heerlijk om tijdens de feestdagen lekker met de familie op de bank te genieten van een oerhollandse film met oerhollandse acteurs, een flinke dosis feestgevoel en natuurlijk heel wat romantiek. Pak van mijn Hart uit 2014 tikt al deze criteria aan en heeft een sterrencast met onder andere Chantal Janzen, Benja Bruijning, Fedja van Huêt, Halina Reijn en natuurlijk Bram van der Vlugt.

Trailer

Verhaal en details

De broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) runnen een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale. Ze zijn net de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde, familiekwesties, tradities, zaken en vertrouwen. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan.

Titel: Pak van mijn Hart
Jaar: 2014
Duur: 1 uur en 23 minuten
Categorie: Romantiek
Regisseur: Kees van Nieuwkerk
Schrijvers: Jacqueline Epskamp, Ivo Martijn
Cast: Chantal Janzen, Benja Bruijning, Fedja van Huêt, Halina Reijn, Bram van der Vlugt
IMDb: 5.6 uit 1.099 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube

2. Beverly Hills Christmas (2015)

Beverly Hills Christmas 2015
Beverly Hills Christmas (2015)

In de categorie Beverly Hills is er inmiddels een heel scala aan films verschenen en hieronder valt als vanzelfsprekend ook een kerstfilm. In deze film wordt een komische kijk gegeven op de kans op verlossing na een kwalijk leven en de tocht naar het hiernamaals.

Trailer

Verhaal en details

Een egocentrische mode-ontwerpster uit Beverly Hills komt in het hiernamaals terecht na een ongeluk. Daar krijgt ze de kans op verlossing door de beschermengel van haar rijke, verwende dochter Ravin te worden. Met haar hulp komt Ravin tot de ontdekking dat echte waarde gevonden kan worden in het helpen van anderen en niet in materiële dingen.

Titel: Beverly Hills Christmas
Jaar: 2015
Duur: 1 uur en 26 minuten
Categorie: Familie
Regisseur: Brian Skiba
Schrijvers: F.D. Lewis, Michael Rutkowski
Cast: Ravin Spangler, Donna Spangler, Brandon Tyler Russell
IMDb: 2.9 uit 407 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube

3. A Rose for Christmas (2017) – Te zien vanaf 6 december 2020

A Rose For Christmas 2017
A Rose for Christmas (2017)

Binnenkort komt er naast deze eerdergenoemde films nog een leuke titel op het video on demand-platform van Film1 aan. Vanaf 6 december kun je namelijk genieten van A Rose for Christmas, een verhaal over de praalwagens voor de Rose Parade. Wij wensen je alvast heel veel feestelijk kijkplezier!

Trailer

Verhaal en details

De familie van kunstenares Andy maakt al generaties lang praalwagens voor de Rose Parade. Wanneer haar vader ziek wordt, is het aan Andy om het roer over te nemen van hun nieuwste opdracht. Ze ziet toe op de constructie en decoratie van de praalwagen, maar krijgt het aan de stok met hoofdsponsor Cliff. Voor beiden staat er veel op het spel en ze kunnen slechts rekenen op de hulp van een bonte groep vrijwilligers. Als ze de deadline van de optocht in New York willen halen, moeten Andy en Cliff met elkaar door één deur kunnen.

Titel: A Rose for Christmas
Jaar: 2017
Duur: 1 uur en 24 minuten
Categorie: Drama, Romantiek
Regisseur: Kevin Fair
Schrijvers: Gregg Rossen, Brian Sawyer
Cast: Marc Bendavid, Rachel Boston, Venus Terzo
IMDb: 6.1 uit 1.201 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Totale aanbod van Film1

Bij Film1 worden continu nieuwe films op het video on demand-platform geplaatst en verdwijnen er ook titels om plaats te maken voor nieuwelingen. Bij Streamwijzer vind je het volledige aanbod van Film1, wat dagelijks wordt geüpdatet met de films die erbij komen en ervan verwijderd worden. Verder vind je ook allerlei informatie over Film1, zoals de kosten en tips over het activeren van je abonnement bij jouw TV-aanbieder.