Film1 op Amazon Prime Video Channels

Streamingdienst Amazon Prime Video heeft Amazon Prime Video Channels gelanceerd, waardoor je je op extra films en series op 15 add-on kanalen kunt abonneren. Deze kanalen, waaronder Film1, hebben het grote voordeel dat je ze eerst gratis uit kunt proberen

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle films van Film1 bij Amazon Prime Video kijken ✅

Wat is kanaal Film1 op Amazon Prime Video Channels?

Over deze streamingdienst schrijven we op Streamwijzer vaker wat het Film1 nieuws en Film1 aanbod in Nederland is. De streamingdienst opereert onder het motto Altijd Een Goede Film en heeft dan ook veelal mooie Oscarwinnende een veel geprezen titels in haar aanbod. Zo kun je momenteel naar films als Parasite, Knives Out en Amazing Grace kijken. Op dit moment kun je 14 dagen gratis het extra kanaal uitproberen en tot eind 2020 betaal je in plaats van de gebruikelijke €9.99 per maand daarna nu slechts €5.00 per maand.

Welke kanalen zijn allemaal bij Amazon Prime Video Channels naast Film1?

In totaal worden er 15 extra kanalen beschikbaar gesteld voor abonnees van Amazon.

 1. Film1 (€5/maand): Altijd een goede film. Registreer je tot 31 december voor slechts €9,99 €5,00 per maand om te genieten van Film1’s samengestelde selectie van Hollywood blockbusters, favoriete klassiekers en populaire films, waaronder hits als Knives Out, Amazing Grace en 4-voudige Academy Award-winnende Parasite. Alle beschikbare films van deze streamingdienst vind je in onze complete lijst met het Film1 aanbod.
 2. Starzplay (€4,99/maand): Starzplay biedt wereldwijd het beste SVOD aanbod, met inbegrip van STARZ Original-series die op dezelfde dag als in de VS lanceren, zoals “Power Book II: Ghost”, zorgvuldig samengestelde content zoals “Normal People” en “The Act”. En een uitgebreide bibliotheek van populaire Hollywood films.
 3. Hayu (€5,99/maand): Bekijk duizenden uren topreality-tv, met meer dan 7.500 afleveringen van meer dan 250 realityshows, waaronder Keeping Up With the Kardashians.
 4. Noggin door Nick Jr. (€3,99/maand): Duik in de wereld van leerplezier met Nick Jr. en zijn vrienden.
 5. MGM (€3,99/maand): Hollywood hits en iconische TV shows van MGM.
 6. Cinéart Presents (€3,99/maand): Film klassiekers.
 7. Septemberfilm (€3,99/maand): Bekroonde arthouse films voor echte filmhuis- en festivalliefhebbers.
 8. Crime + Investigation Play (€3,99/maand): Een ‘true crime’ kanaal – de waarheid moet worden achterhaald.
 9. HISTORY Play (€3,99/maand): Ongelooflijke personages en geweldige verhalen – HISTORY leeft.
 10. Acorn TV (€4,99/maand): Nieuwe en exclusieve shows van Britain & Beyond met fan favorieten.
 11. Moji TV (€2,99/maand): Kinderen zien hier hun favoriete serie en films. Cool, veilig en leuk.
 12. Angst (€3,99/maand): Bloedstollende thrillers, spanning en horror.
 13. ShortsTV (€3,99/maand): Wereldwijd het belangrijkste 24/7 HD TV-kanaal met korte films.
 14. OUTtv (€5,99/maand): LGBTQ + series, documentaires, bekroonde arthousefilms en OUT originals.
 15. Turk op Video (€3,99/maand): Nieuwe blockbusters, actuele en klassieke hits uit Turkije.

Wat zijn deze add-on kanalen precies en wat zijn de voordelen?

Als abonnee van Amazon Prime Video kun je tot 15 add-on kanalen toe te voegen aan je abonnement. Al deze kanalen hebben een gratis proefperiode van minimaal 14 dagen, geen langetermijncontract en zijn op elk moment opzegbaar. Je kunt altijd en overal lid worden via de app van Amazon Prime Video of via de website door in te loggen op je account.

Het voordeel is dat je een eigen selectie van films en series kunt maken van de kanalen die bij jou passen, maar ook dat je je makkelijk kunt abonneren naar kanalen naar wens. Die bieden overigens altijd minstens 14 dagen gratis proefperiode voordat je op betaling over gaat. Verder is het een voordeel dat je al deze kanalen kunt beheren en bekijken binnen de ene streamomgeving van Amazon Prime Video.

Abonnement op Amazon Prime Video en add-on kanaal Film1

Om de add-ons voor Film1 te nemen, is het wel nodig om een abonnement bij Amazon Prime Video te hebben. Dat kun je via deze pagina aanschaffen voor slechts €2.99 per maand en je kunt het eerst 30 dagen gratis uitproberen. Daarna kun je direct beginnen met kijken naar je favoriete add-on kanalen, waaronder Film1.

Als betalingsmethode heb je voor Amazon Prime Video Channels wel een creditcard nodig. Dat is zowel voor de gratis proefperiode als voor een betaald lidmaatschap. Heb je nog geen creditcard? Dan hebben wij de suggestie om een gratis virtuele bunq creditcard aan te vragen. Dit is een prepaid kaart, waardoor iedereen hem kan aanvragen en het heel simpel werkt. Het is in feite gewoon vergelijkbaar met iDeal. Meer hierover vertellen we op de pagina over een creditcard voor Amazon Prime Video.