Film1 heeft aanbod met de nieuwste films

Elke streamingdienst heeft wel iets wat het extra aantrekkelijk maakt om precies daar je films en series te bingewatchen. Netflix heeft talloze Netflix Originals, Videoland heeft een groot aanbod aan Nederlandstalige content en Film1 staat bekend om het aanbieden van de nieuwste films. We geven hier aan wat Film1 is en wat het Film1 aanbod is, welke nieuwe films er te verwachten zijn en hoe Film1 bij KPN te vinden is.

Wat is Film1?

Film1 is anders dan de andere streamingdiensten als Netflix en Videoland. Het niet alleen een on-demand streamingdienst, maar is het ook aan te schaffen als televisiepakket. Zo kan je in de hoogste kwaliteit op je televisie de nieuwste films kijken. Het volledige Film1 aanbod vind je op Streamwijzer.

Nieuwste films

Op Film1 vind je de nieuwste films. Zo geeft de streamingdienst op de website aan welke nieuwe kijkcijferkanonnen de komende tijd verwacht kunnen worden en daar staan we nu al om te popelen! We lichten hier drie aanstaande toppers uit het Film1 aanbod uit.

Mandy (2018) – vanaf 18 mei

Het is het jaar 1983 wanneer Red Miller in de rimboe terug wordt gevonden. Hij is een gebroken man sinds Mandy, de liefde van zijn leven, is vermoord. Als wraakt jaagt hij op de moordenaars, welke krankzinnig blijken te zijn en leden van de religieuze sekte Children of the New Dawn. De sekte wordt geleid door Jeremiah. Binnen de kortste keren moet Red het opnemen tegen duivelse bikers en strijdbijlen.

Mandy wordt op IMDb gewaardeerd met een 6.6 uit 10.

BlacKkKlansman (2018) – vanaf 25 mei

Deze film was begin dit jaar nog een gigantisch succes in de bioscoop. BlacKkKlansman volgt het waargebeurde verhaal van de Afro-Amerikaanse agent Ron Stallworth die succesvol de Ku Klux Klan-afdeling van Colorado weet te infiltreren. Met de hulp van zijn partner Flip Zimmerman bereikt hij de top van de divisie. Door samen te werken proberen ze te zorgen dat de KKK niet de controle over de stad zal krijgen.

BlacKkKlansman wordt op IMDb gewaardeerd met een 7.5 uit 10.

Johnny English Strikes Again (2018) – vanaf 15 juni

Johnny English is de enige hoop wanneer de identiteit van alle undercoveragenten in Engeland bloot is gelegd door een cyberaanval. Hij gaat op zoek naar het meesterbrein achter de aanval door zijn pensioen vaarwel te zeggen. Al is Johnny English iemand met weinig competenties en bijzondere gewoontes, iedereen rekent op hem om de uitdagingen van de moderne technologie te overwinnen en zijn missie te laten slagen.

Johnny English Strikes Again wordt op IMDb gewaardeerd met een 6.2 uit 10.

Film1 abonnement

Film1 is op twee manieren aan te schaffen. Er is de mogelijkheid de streamingdienst na een eerste gratis proefweek enkel als on-demand dienst aan te schaffen. Streamen via Film1 kan op de TV, tablet, computer of smartphone en een abonnement is altijd online opzegbaar.

Bij providers als KPN is ook de mogelijkheid Film1 aan te schaffen als zenderpakket voor €14,99 per maand. Daarvoor kijk je de nieuwste bioscoophits op 4 TV-zenders en on-demand op al je apparaten. Bovendien is het helemaal reclamevrij, zowel online als op de televisie. Dit zenderpakket wordt aangeraden in samenwerking met KPN.