Zinderende hitfilm ‘Fast & Furious 9’ vanaf vandaag ook te huur bij Pathé Thuis

Vorige week verscheen Fast & Furious 9 op Pathé Thuis als koopfilm voor €13,99, waarmee hij het direct schopte tot de #3 positie in de Top 10 van meest bekeken films. Vanaf vandaag, woensdag 17 november 2021, kun je het kijkcijferkanon ook huren tegen het aanzienlijk lagere bedrag vanaf €4,99.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Fast & Furious 9 is vanaf woensdag 17 november 2021 te huur bij Pathé Thuis

Vorige week konden we onze volgers al verblijden met het mooie nieuws dat Fast & Furious 9 te koop was bij Pathé Thuis. Deze zomer was de film nog in de bioscoop te zien, maar razendsnel is besloten om hem ook in je eigen thuisbioscoop in première te laten gaan. De koopprijs van €13,99 wordt nu overtroffen door een uitstekende huur vanaf €4,99. Hiermee kun je voor een spotprijsje genieten van F9: The Fast Saga, een zalige misdaadfilm bomvol actie die vanwege de recente release nog niet te zien is op SVOD-diensten in Nederland.

  • 25 juni 2021: In Amerikaanse bioscopen kunnen bezoekers voor het eerst naar Fast & Furious 9 kijken.
  • 7 juli 2021: De film verschijnt in de Nederlandse bioscopen.
  • 11 november 2021: Je kunt nu F9 kopen om thuis te bekijken.
  • 17 november 2021: Nog geen week later is het ook mogelijk om de film te huren, natuurlijk tegen een beduidend lagere prijs dan wanneer hij enkel te koop was.

Wat vinden kijkers en critici van de film?

Allereerst is het leuk om te weten wat kijkers van de film vinden. Die beoordelingen lopen tussen filmplatforms behoorlijk uiteen. Op Pathé Thuis krijgt de film een 8,8 uit 10, terwijl Rotten Tomatoes en IMDb leiden tot respectievelijke beoordelingen van 82% en een 5,2 uit 10. Reacties van de kijkers wijzen doorgaans op het idee dat de film, net als zijn voorgangers in de saga, lekker makkelijk wegkijkt en bomvol actie, mooie mannen/vrouwen en spannende avonturen zit.

Ook critici lijken het niet met elkaar eens te worden. Bij Rotten Tomatoes scoort de film 59% op de Tomatometer. In een greep uit de recensies zien we dat Mark Kermode van Kermode & Mayo’s Film Review vindt dat de actiescènes in de film enkel grappig of saai zijn, maar niet spannend. Daarentegen laat Witney Seibold van Critically Acclaimed Podcast weten: “Natuurkunde? Bah! Wie heeft dat nodig? F9′ is glorieus brutaal en dom, als achttien verschillende zaterdagochtend tekenfilms samengeperst in een amorfe bal van idioterie. Dit is een compliment.” Snel kijken dus, want dan kun je zelf een oordeel vellen!

Verhaal, informatie en trailer van Fast & Furious 9 (2021)

Het verhaal van je favoriete helden uit Fast & Furious-helden gaat verder in F9: The Fast Saga, ook bekend als Fast & Furious 9. Letty, Dom en hun zoon leiden een rustig bestaan, wanneer Dom plotseling de fouten uit zijn verleden onder ogen moet zien. Hij wil zijn familie beschermen, maar… “No matter how fast you are, no one outruns their past.”

TitelF9: The Fast Saga / Fast & Furious 9
Jaar2021
Duur2 uur en 23 minuten
TaalEngels
GenreActie, Avontuur, Misdaad
Budget$250,000,000
IMDb5,2 uit 103.000 stemmen
RT Tomatometer59% uit 304 recensies
RT Audience Score82% uit 5.000+ stemmen
RegisseurJustin Lin
CastVin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris