Eerste beelden van de film ‘It Ends With Us’

In 2016 verscheen het boek It Ends With Us. Tot op de dag van vandaag wordt het verhaal van schrijfster Colleen Hoover wereldwijd gelezen. Ruim een jaar geleden werd bekend dat er een boekverfilming aan zit te komen. Voor alle fans hebben we nu goed nieuws, want de eerste beelden zijn zojuist gedeeld. En die beloven heel wat goeds…

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Beelden van ‘It Ends With Us’ gedeeld

Vorig jaar werd de boekverfilming van It Ends With Us aangekondigd. De film is gebaseerd op de besteller van schrijfster Colleen Hoover. Hoewel we dus al een tijdje wisten dat er een film aan zat te komen, bleven de eerste beelden uit. Tot deze maand, want op donderdag 16 mei 2024 werden we verrast met de trailer. Je bekijkt hem direct hieronder:

Verhaal van ‘It Ends With Us’

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek en volgt dus in zekere mate dezelfde verhaallijn. Nog voor de release is er echter al een groot verschil. Fans zijn namelijk niet blij dat Lily Bloom (Blake Lively) en Ryle Kincaid (Justin Baldoni) ouder zijn dan de personages in het boek. Voor wie het verhaal nog niet heeft gelezen, geven we een korte samenvatting.

Het verhaal draait om Lily Bloom. Na haar afstuderen verhuist ze naar Boston om daar een nieuwe start te maken. Hier hoopt ze haar droom van het openen van een eigen bloemenzaak waar te maken. Bij toeval ontmoet ze neurochirurg Ryle Kincaid. Ze worden verliefd, maar Lily krijgt te maken met trauma’s uit haar verleden. En dan verschijnt ook nog haar eerste grote liefde Atlas in dezelfde stad.

Wanneer verschijnt ‘It Ends With Us’ in de bioscoop?

Fans kijken reikhalzend uit naar de release datum van It Ends With Us. De originele datum stond gepland voor februari. Door de acteursstaking van vorig jaar lagen de opnames echter stil. Hierdoor werd de datum een aantal maanden opgeschoven. Gelukkig is het bijna zover, want op donderdag 8 augustus 2024 verschijnt de film It Ends With Us op het witte doek.


Synopsis: Pathé

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.