Waar kun je de film ‘Fijn Weekend’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Fijn Weekend (2023) online kijken kunnen. In deze Nederlandse film komt een vriendengroep samen in de Franse Bourgogne om een vriend te herdenken. Als de weduwe met haar nieuwe liefde op de proppen komt, komen de verhoudingen behoorlijk op scherp te staan. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Fijn Weekend’ (2023) online kijken?

Fijn Weekend is sinds 19 januari 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Fijn Weekend bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Fijn Weekend is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
NetflixDeze film is sinds donderdag 27 april te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Fijn Weekend nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Fijn Weekend’ (2023)

In de Franse Bourgogne komt een hechte vriendengroep bij elkaar op een herdenkingsweekend om hun overleden vriend te eren. Maar als de weduwe onverwachts haar nieuwe liefde aan de groep introduceert, groeit het weekend uit tot een rollercoaster aan emoties waarin de onderlinge verhoudingen volledig op scherp komen te staan.

Streaming informatie over de film

TitelFijn Weekend
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 29 minuten
TaalNederland
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurJon Karthaus
CastSarah Chronis, Carolien Karthaus-Spoor, Lisa Zweerman, Jon Karthaus, Steef de Bot, Kay Greidanus, Aus Greidanus sr.

Synopsis: M&N Film Distribution

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.