Waar kun je de film ‘Fight Club’ (1999) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Fight Club’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 1999 met een IMDb-score van 8.8 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Fight Club’ uit 1999 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Fight Club is een titel uit het jaar 1999 in het genre ‘Thriller’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.8, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Disney+ ➡️ Ga meteen naar Fight Club bij Disney+. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 15% korting op een jaarabonnement.
✅ Amazon Prime Video ➡️ Ga meteen naar Fight Club bij Amazon Prime Video. Ook bij deze streamingdienst kun je de film nu kijken. Als je je direct aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis ➡️ Ga meteen naar Fight Club bij Pathé Thuis. Zonder abonnement kun je de film hier huren of kopen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔ HBO Max HBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Viaplay Viaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ NLZIET Bij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+ Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
✔️ Netflix Je vind momenteel Fight Club eveneens terug in het aanbod van Netflix in Nederland.
⛔ SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Videoland Momenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Fight Club.

Gratis online kijken naar Fight Club

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Fight Club bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, wel op Disney+, niet op HBO Max, wel op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

In dit provocerende drama met Brad Pitt en Edward Norton in de hoofdrollen en geregisseerd door David Fincher, organiseren een ontevreden man en zijn charismatische vriend meedogenloze bokswedstrijden.

Titel Fight Club
Jaar 1999
Soort Film
Categorie Thriller
IMDb-cijfer Gemiddeld 8.8 uit 10
Synopsis: Disney+