Bloedhete film ‘Fifty Shades Freed’ (2018) staat nu op Netflix

De bloedhete en razend populaire film Fifty Shades Freed uit 2018 komt binnenkort naar Netflix. Dat heeft de streamingdienst vandaag laten weten. Vanaf woensdag 6 oktober 2021 kun je op Netflix genieten van de spannende derde film uit de trilogie.

Fifty Shades Freed (2018) is vanaf 6 oktober 2021 te zien op Netflix

De streamingdienst heeft vandaag een gigantisch overzicht met nieuwe films en series op Netflix in oktober 2021 gedeeld, waarin we zien dat er komende maand meer dan 100 toffe titels worden verwacht op het video on demand-platform. Zo kunnen we bijvoorbeeld gaan genieten van het vierde seizoen van Dynasty, de razend populaire Nederlandse film De Slag om de Schelde en natuurlijk de bloedhete film Fifty Shades Freed.

Verhaal, informatie en trailer van Fifty Shades Freed (2018)

De pasgetrouwde Anastasia en Christian beginnen net een beetje te genieten van hun leven samen wanneer een schimmige figuur van vroeger hun onbezorgde toekomst bedreigt.

TitelFifty Shades Freed
SoortFilm
Jaar2018
TaalEngels
Duur1 uur en 45 minuten
CategorieDrama, Romantiek, Thriller
IMDb4,5 uit 60.000 stemmen
RT Tomatometer11% uit 195 recensies
RT Audience Score37% uit 5.000+ stemmen
RegisseurSam Taylor-Johnson
CastDakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle, Eloise Mumford, Eric Johnson, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Macia Gay Harden, Andrew Airlie
BestelBekijk direct bij Bol.com
BekijkBekijk direct bij Netflix

Ook Fifty Shades of Grey (2015) is te zien op Netflix, maar Fifty Shades Darker (2017) niet meer

Als je nu graag direct de hele Fifty Shades-trilogie wilt bekijken, hebben we goed en slecht nieuws voor je. De eerste film—Fifty Shades of Grey uit 2015—is gewoon hier op Netflix te zien. Helaas is de tweede film er niet te bekijken op het moment van schrijven. Ook Disney+, Amazon Prime Video, Videoland en andere streamingdiensten bieden de film niet aan. Wel is Fifty Shades Darker (2017) gelukkig hier op Pathé Thuis te streamen.


Synopsis: Netflix
Beeld: Universal Pictures