Waar kun je de film Fifty Shades Darker (2017) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Fifty Shades Darker’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2017 met een IMDb-score van 4.6 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, Canal+ Series, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Fifty Shades Darker’ uit 2017 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Fifty Shades Darker is een titel uit het jaar 2017 in het genre ‘Romantiek’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 4.6, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar ‘Fifty Shades Darker’ bij Amazon Prime Video. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar ‘Fifty Shades Darker’ bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Canal+ SeriesBij Canal+ Series maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Fifty Shades Darker kijken in Nederland.
✔️ SkyShowtimeOp het moment van schrijven is de film ‘Fifty Shades Darker’ bij deze streamingdienst te zien. 👉 Ga direct naar SkyShowtime en kijk nu 7 dagen gratis.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Fifty Shades Darker.

Gratis online kijken naar Fifty Shades Darker

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Fifty Shades Darker bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Canal+ Series, niet op CineMember, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, wel op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Wanneer Christian probeert Anastasia over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren op.

TitelFifty Shades Darker
Jaar2017
SoortFilm
CategorieRomantiek
IMDb-cijferGemiddeld 4.6 uit 10

Fifty Shades Darker - Official Trailer (HD)

Synopsis: Pathé Thuis