Waar kan ik de film Fifty Shades Darker (2017) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Fifty Shades Darker (2017) online kijken kunnen. Op Netflix kun je namelijk op het moment van schrijven kijken naar Fifty Shades of Grey (2015) en Fifty Shades Freed (2019), maar we missen de tweede film uit de bloedhete reeks. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Fifty Shades Darker’ (2017) online kijken?

Een jaar geleden, op 7 oktober 2020, kwam Fifty Shades Darker op Netflix. Helaas bleken de uitzendrechten echter aangekocht te zijn voor een half jaar, want op 6 april 2021 stond de film in het verdwijnsein van Netflix. Helaas is de bloedhete titel, die ook bekend staat onder de titel Fifty Shades 2, sindsdien niet meer op Netflix te zien geweest. Wel is hij op Pathé Thuis te bekijken. Bij diezelfde streamingdienst kun je ook hier de ‘extended version’ vinden. Daardoor geniet je van een kwartier extra bloedheet kijkmateriaal!

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Fifty Shades Darker bij Pathé Thuis.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet bekijken bij Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Overigens werd ook de vervolgfilm Fifty Shades Freed aan het Netflix aanbod toegevoegd op 6 oktober 2021.

Verhaal en trailer van ‘Fifty Shades Darker’ (2017)

Wanneer Christian probeert Anastasia over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren op.

Fifty Shades Darker - Official Trailer 1 (Universal Pictures) HD

Meer informatie over de film

TitelFifty Shades Darker
SoortFilm
Jaar2017
TaalEngels
Duur1 uur en 53 minuten
CategorieDrama, Romantiek
IMDb4,6 uit 97.000 stemmen
RT Tomatometer11% uit 207 recensies
RT Audience Score48% uit 25.000+ stemmen
RegisseurJames Foley
CastDakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Bella Heathcote, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini

Synopsis: Pathé Thuis
Beeld: Universal Pictures

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.