Komt ‘Fifty Shades Darker’ (film, 2017) op Netflix?

Allemaal leuk en aardig dat je bij Netflix op dit moment kunt kijken naar Fifty Shades of Grey (2015), maar we missen het vervolg in de vorm van de tweede film uit de bloedhete reeks: Fifty Shades Darker. Ben je benieuwd of de film op Netflix heeft gestaan of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: komt de film Fifty Shades Darker (2017) op Netflix?

Staat de film Fifty Shades Darker uit 2017 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

Op 7 oktober 2020 verscheen Fifty Shades Darker op Netflix. Helaas bleken de uitzendrechten echter aangekocht te zijn voor een half jaar, want op 6 april 2021 stond de film in het verdwijnsein van Netflix. Helaas is de bloedhete titel, die ook bekend staat onder de titel Fifty Shades 2, sindsdien niet meer op Netflix te zien geweest tot het moment van schrijven. Of hij in de toekomst weer aan het aanbod toegevoegd zal worden, is momenteel nog niet bekend. Wel is hij, zoals hieronder te lezen, op andere streamingdiensten te zien.

⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet bekijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op HBO Max.
⛔️ ViaplayJe kunt met een abonnement op Viaplay momenteel niet kijken naar Fifty Shades Darker.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Waar kun je deze film wel online bekijken?

Bij Pathé Thuis kun je de film op dit moment vinden, maar wacht… er is meer! Bij diezelfde streamingdienst kun je ook hier de ‘extended version’ vinden. Daardoor geniet je van een kwartier extra bloedheet kijkmateriaal! De ‘normale’ versie is daarnaast ook bij Prime Video, de videodienst van Amazon, te streamen op het moment van schrijven.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Fifty Shades Darker bij Amazon Prime Video. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Fifty Shades Darker bij Pathé Thuis. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.

Verhaal, informatie en trailer van Fifty Shades Darker

Wanneer Christian probeert Anastasia over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren op.

TitelFifty Shades Darker
SoortFilm
Jaar2017
TaalEngels
Duur1 uur en 53 minuten
CategorieDrama, Romantiek
IMDb4,6 uit 97.000 stemmen
RT Tomatometer11% uit 207 recensies
RT Audience Score48% uit 25.000+ stemmen
RegisseurJames Foley
CastDakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Bella Heathcote, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini

Synopsis: Pathé Thuis
Beeld: Universal Pictures