AS Roma – Feyenoord | Finale Conference League 2022 online kijken | Live stream 25 mei 2022 om 21:00 uur

Het Europese voetbalfestijn van de UEFA Conference League is alweer bijna ten einde. Zou je graag de finale tussen AS Roma – Feyenoord van woensdag 25 mei 2022 om 21:00 uur willen kijken? In dit artikel vind je hoe je vanuit Nederland of het buitenland deze wedstrijd van de Conference League online kijken kunt. Dat kan met Nederlands commentaar, omdat hij wordt uitgezonden door Veronica, of anders met Engels commentaar op andere manieren. De wedstrijd wordt na Feyenoord’s overwinning tegen Marseille gespeeld in de hoofdstad van Albanië: de Arena Kombëtare in Tirana. De scheidsrechter is de Roemeen István Kovács. Via de onderstaande rode knop kijk je reclamevrij bij NLZIET naar de finale en eronder vind je de directe live stream via KIJK.

Conference League-finale van 2022 online kijken: AS Roma – Feyenoord op woensdag 25 mei 2022 om 21:00 uur vanuit Nederland

Op televisie wordt de finale van de Conference League 2022 uitgezonden door Veronica en ESPN. Inmiddels nemen echter steeds minder abonnees tv af, omdat het steeds gebruikelijker wordt om online naar je favoriete uitzendingen te kijken. De ene aanbieder zorgt ervoor dat er een goede online kijkomgeving is, de andere heeft dit minder hoog in de lijst van focuspunten staan.

De streamingdienst NLZIET is een samenwerking van de grote Nederlandse zendergroepen RTL, NPO en Talpa TV, waardoor je naar allerlei televisiekanalen online kunt kijken. Je kunt dit 14 dagen lang gratis uitproberen. Dat is precies lang genoeg om heel wat toffe wedstrijden te bekijken. Aangezien ze op televisie bij Veronica (en daarnaast bij ESPN) worden uitgezonden, kun je ze bekijken. Check het via de links hieronder.

1. NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is de Conference League 2021/2022 online live te bekijken en zelfs tot 7 dagen terug te kijken. Bekijk direct de Conference League-finale AS Roma – Feyenoord op NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.

2. Ziggo GO: Bij Ziggo’s online kijkplatform kun je ook live de wedstrijden van de Conference League 2021/2022 bekijken. Bekijk direct de Conference League op Ziggo GO.

⛔️ De wedstrijd zal niet te zien zijn in het aanbod van grote internationale film- en seriestreamingdiensten als Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay of Amazon Prime Video.

DE KRAKER #2 - ROMA vs. FEYENOORD in de CONFERENCE LEAGUE FINALE!

Vanuit het buitenland met een VPN naar de finale van de Conference League 2022 tussen AS Roma en Feyenoord kijken

Wordt de wedstrijd wel op de Nederlandse televisie uitgezonden maar woon of ben je in het buitenland (bijvoorbeeld op vakantie)? Dan kun je gelukkig alsnog naar AS Roma – Feyenoord tijdens de Conference League-finale van 2022 kijken. Het stappenplan werkt dan vergelijkbaar met wanneer er geen Nederlandse televisie-uitzending van de wedstrijd is. Je hebt hiervoor een VPN (afkorting voor de term Virtual Private Network) nodig—vertaald een virtueel privé netwerk.

Het is een soort programmaatje wat je op je computer installeert dat ervoor zorgt dat gegevens worden versleuteld. Hierdoor wordt je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van de Conference League-finale van 2022 vanuit de locatie waar je je nu bevindt.

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op Nederland
  3. Ga direct naar de Conference League-finale tussen AS Roma – Feyenoord bij NLZIET en begin met kijken. ⚽️

Hoe laat beginnen de uitzendingen op TV en op het internet?

Een selectie van wedstrijden van de Conference League 2021/2022 wordt uitgezonden op de televisiezender Veronica. Dit is vaak om 18:45 uur of om 21:00 uur Nederlandse tijd. Het laatste is het geval bij de finale. Op welk kanaal van je televisie deze zender te vinden is, zie je in het zenderoverzicht van de providers hieronder.

Nederlandse voetbalteams in de Conference League 2021/2022

De Nederlandse voetbalteams die in Europa uitkomen zijn Ajax (Champions League), PSV (Europa League) en Feyenoord, AZ en Vitesse (Conference League). Ajax zat in een groep met Sporting Portugal, Besiktas en Borussia Dortmund. PSV speelde tegen Real Sociedad, Sturm Graz en AS Monaco. Feyenoord moest het opnemen tegen Maccabi Haifa, Slavia Praag en Union Berlin, terwijl AZ streed tegen Randers, Jablonec en CFR Cluj. Ten slotte voetbalde Vitessa tegen NS Mura, Stade Rennes en Tottenham Hotspur.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.