Live kijken: ‘Feyenoord – N.E.C.’ online en op tv | 21 april 2024 | Finale van de KNVB Beker

Eindelijk is het zover: de eindstrijd van de KNVB Beker staat vandaag op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Feyenoord – NEC Nijmegen kunt kijken? De partij wordt traditiegetrouw gespeeld op zondag 21 april 2024 om 18:00 uur in het stadion van de thuisploeg in Rotterdam (Zuid-Holland): De Kuip. Hier vind je of en hoe je direct op tv en online kijken kunt naar deze wedstrijd met een live stream.

ESPN 1 zendt ‘Feyenoord vs. NEC’ in de KNVB Beker uit op zondag 21 april 2024 om 18:00 uur

Je vindt de tv-zenders van ESPN, met o.a. het uitverkoren ESPN 1 voor deze match, onder andere via de providers Ziggo op 18 & 421-425, KPN op 14, 221-224 & 694 en Odido op 150-153. Via deze aanbieders kun je ook vaak online tv-kijken. Dat kan echter ook via de streamingdienst CANAL+, waarover we hieronder stapsgewijs meer uitleggen. Hier kijk je de uitzending namelijk eenvoudig op je televisie, maar ook op allerlei andere apparaten via de app. Verder is een groot voordeel dat je het zeven dagen gratis kunt uitproberen, waardoor de wedstrijd tussen Feyenoord vs. N.E.C. in feite kosteloos te zien is.

Meestal heb je voor toegang tot de ESPN-kanalen namelijk een aanvullend lidmaatschap nodig. Dat is bij CANAL+ echter niet het geval, want hier kun je gratis ESPN kijken. Zo kun je alle sportwedstrijden live en terugkijken via ESPN 1, 2, 3 én 4, maar stream je ook bekroonde films & series, 75+ tv-zenders en meer. We leggen hieronder stap voor stap uit hoe het werkt:

1. ➡️ Ga hier direct naar de officiële website van de streamingdienst CANAL+.

2. Klik op de rode knop met ‘Nu 7 dagen gratis’.

3. Vul je gegevens in en klik tweemaal op de rode knop met ‘Volgende’, waarna wordt gevraagd om je betalingsgegevens te verifiëren met één eurocent.

4. Klik rechts bovenin de homepage op a) Computer: de rode knop met ‘Live tv kijken’ of b) Mobiel: het middelste logo van een televisie en vul je (zojuist aangemaakte) gegevens in om toegang te krijgen.

5. Klik voor kijken in het menu bovenaan de pagina op tv gids en scroll met de rechter navigatieknop naar kanaal #29 voor de zender ESPN 1, waarna je op ‘▶️ Bekijken’ klikt en direct kunt beginnen met kijken 🏟️

Je hebt nu een zogeheten ’tv, sport, film & series’-account bij CANAL+. De eerste week is dit afgezien van de verificatietransactie van één eurocent helemaal gratis. Daarna kost een lidmaatschap €14,95 per maand, waarvoor je onder andere toegang krijgt tot 75+ zenders (met alle vier de ESPN-kanalen), film en series, live en terugkijken via tv/telefoon/tablet/laptop en de optie om altijd maandelijks op te zeggen. Mocht je besluiten om je abonnement binnen de kosteloze proefperiode op te zeggen, dan is dat ook mogelijk en zul je vervolgens na ontvangst van de bevestiging in je mailbox niet gefactureerd worden.

Online live en terugkijken is mogelijk door televisie-uitzending

Veel mensen zijn benieuwd of het ook mogelijk is om via streamingdiensten online naar de wedstrijd tussen Feyenoord Rotterdam en NEC in de KNVB Beker te kijken. In het onderstaande overzicht zie je dat streamingdiensten als Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay en Videoland deze uitzending niet in hun aanbod opgenomen hebben. Wel kun je als abonnee van CANAL+ zoals hierboven uitgelegd live naar meer dan 75 tv-zenders kijken, waaronder ESPN Compleet. Ook zijn de uitzendingen tot zeven dagen terug te kijken, waardoor je de hele wedstrijd nog steeds kunt zien als je de live uitzending gemist hebt.

CANAL+➡️ Ga meteen naar de wedstrijd Feyenoord vs. N.E.C.. Hier kun je uitzendingen van ESPN 1 live en tot een week terugkijken. Daaronder valt ook deze match tussen de ploegen uit Leeuwarden en Arnhem. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste week gratis.
📺 ZiggoJe vindt hier standaard één gratis zender met een selectie van wedstrijden en programma’s. Voor extra kanalen kun je ESPN Compleet erbij aanschaffen. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting. 👉 Bekijk nu ESPN bij Ziggo.
📺 KPNOok bij deze provider krijg je één gratis zender, maar heb je voor de extra drie kanalen het totale pakket ESPN Compleet nodig. Nu met tot €12,50 combinatiekorting per maand. 👉 Bekijk nu ESPN bij KPN.
📺 OdidoDe nieuwe provider Odido, ontstaan uit T-Mobile en Tele2, bood nieuwe klanten bij zijn lancering tijdelijk 1 jaar gratis ESPN + Viaplay als welkomstbonus ter waarde van meer dan 300 euro. Nu krijg je nog steeds €6,49 combikorting per maand. 👉 Bekijk nu ESPN bij Odido.
Disney+Feyenoord vs. NEC is niet te zien bij Disney+.
HBO MaxMomenteel kun je de match niet kijken bij HBO Max.
NetflixDeze KNVB Beker-wedstrijd is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
NLZIETKijkers van NLZIET kunnen 38+ tv-zenders ontvangen via online tv-kijken en daarnaast is ook uitzending gemist is beschikbaar, maar ESPN maakt op het moment van schrijven geen onderdeel uit van het zenderpakket.
Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar voetbalwedstrijden zij er niet te zien.
Prime VideoDeze wedstrijd is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
SkyShowtimeMomenteel vind je voetbal niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
ViaplayBij Viaplay is onder andere voetbal uit de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga te zien, maar geen Nederlands voetbal uit de KNVB Beker.
VideolandIn het aanbod van Videoland is de uitzending nu niet te vinden.

Opstellingen van Feyenoord en N.E.C. tijdens deze finale van de KNVB Beker

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze finale in de KNVB Beker 2024. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Feyenoord vs. N.E.C. staat zondag om 18:00 uur op de planning, dus we hoorden iets meer dan een uur ervoor wie de (onderstaande) basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Feyenoord: nog niet bekend

⚫️ Opstelling N.E.C.: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Feyenoord vs. N.E.C.

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor de wedstrijd tussen deze twee ploegen uit Zuid-Holland en Gelderland terecht bij ESPN. Bij dit video on demand-platform is het namelijk mogelijk om elke match tot 7 dagen terug te kijken, zoals hier bij CANAL+ uitgelegd wordt. In het overzicht bovenaan dit artikel legden we al uit dat je bij deze streamingdienst tevens ESPN standaard zonder aanvullende kosten binnen het pakket met tv-zenders krijgt.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd doorgaans online te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Feyenoord NEC KNVB Beker finale 21 april 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.