Waar kun je de Feyenoord huldiging op tv en online kijken?

Gisteren, op zondag 14 mei 2023, schreef Feyenoord geschiedenis door het winnen van de 16e landstitel van de Eredivisie. Dit club is kampioen van het seizoen 2022-23. Na een wachttijd van slechts zes jaar sinds hun vorige overwinning in 2017, mogen de Rotterdammers opnieuw de schaal mee naar huis kunnen nemen. De vreugde en trots van de fans kent geen grenzen en de stad Rotterdam maakt zich vandaag op voor een grootschalige huldiging. Maar hoe kun je deze bijzondere gebeurtenis op tv en online kijken? Hier vind je een handige gids en via de onderstaande rode knop begin je direct met kijken.

Vanaf 9 uur ‘s ochtends kijk je de huldiging van Feyenoord in Rotterdam via ESPN 1

Het televisienetwerk ESPN 1 zal vanaf 09:00 uur de volledige huldiging uitzenden. ESPN 1 is bekend om zijn uitgebreide en kwalitatieve sportverslaggeving, en de Feyenoord huldiging zal geen uitzondering zijn. Ze zullen de dag vastleggen vanaf het begin, want al vanaf de minuut dat de vakken opengaan zijn ze aanwezig bij het feest. Maar ook het feest in de straten van Rotterdam en de officiële huldiging op de Coolsingel wordt gevolgd.

De meeste kanalen van deze sportzender zijn doorgaans betaald bij providers, maar via Canal Digitaal kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week omdat alle vier de kanalen standaard in elk pakket zitten. Je kijkt dan live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer. 👉 Ga direct naar de huldiging van Feyenoord bij ESPN 1.

Ook de NPO zal een uitzending verzorgen vanaf 11:45 uur

Vanaf kwart voor twaalf zal ook de NPO de huldiging van Feyenoord gaan uitzenden via zijn eerste kanaal. Dit betekent dat je de festiviteiten ook onder andere kunt volgen via de streamingdienst NLZIET. Deze streamingdienst is tevens compatibel met verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets, computers en smart tv’s. Voor een dosis nostalgie kun daarnaast je ook hieronder alvast de beelden van de huldiging in mei 2017 bekijken, toen Feyenoord na een droogte van 18 jaar weer de Eredivisie-titel won. Deze beelden geven je een idee van de sfeer en het enthousiasme dat je kunt verwachten tijdens de komende huldiging. 👉 De NLZIET-uitzending vind je hier op de officiële website van de streamingdienst.

Ready for the 𝐅𝐈𝐍𝐀𝐋 𝐒𝐓𝐄𝐏 | 14 mei 2023

Enorm feest verwacht in Rotterdam

Het winnen van de Eredivisie-titel is een grote prestatie en de huldiging van Feyenoord is een evenement dat je niet wilt missen. Of je nu thuis, op het werk of onderweg bent, met de bovenstaande opties kun je de festiviteiten online volgen. Zorg ervoor dat je op tijd afstemt op de huldiging van Feyenoord om deel uit te maken van deze historische gebeurtenis. En vergeet niet: het is niet alleen een huldiging van een voetbalteam, maar ook een viering van de trots en de geest van Rotterdam.