Komt de Feyenoord documentaire uit 2021 op Netflix?

Een tijd geleden werd het zaadje bij Disney+ geplant voor een documentaire over de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord en het laatste jaar ging het balletje pas echt rollen. Inmiddels is de serie te zien op de streamingdienst, maar zijn Netflix-abonnees benieuwd of de docu ook op dat video on demand-platform verschijnt. Wij beantwoorden hier de vraag: komt de Feyenoord documentaire uit 2021 op Netflix?

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Staat de documentaire ‘Dat Ene Woord: Feyenoord’ uit 2021 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van Netflix.

✅ Disney+: Dat Ene Woord: Feyenoord is een voetbaldocumentaire die op het moment van schrijven te streamen is bij Disney+. In een paar simpele stappen kun je bij de streamingdienst naar de docuserie kijken.

  1. Klik hier om naar Dat Ene Woord: Feyenoord te gaan op de officiële website van Disney+
  2. Druk op de grote blauwe knop met de tekst Neem Disney+
  3. Kies voor Bespaar op 12 maanden voor het goedkopere jaarabonnement (omgerekend €7,49 per maand) of kies voor Abonneer nu voor het duurdere maandabonnement (€8,99 per maand)
  4. Maak een account aan en begin direct met kijken! ⚽️

Waarom komt de Feyenoord documentaire niet op Netflix?

Eigenlijk is het heel simpel om uit te leggen waarom de documentaireserie Dat Ene Woord: Feyenoord enkel en alleen op Disney+ te zien is en in de toekomst ook alleen daar te zien zal zijn. Net als Netflix maakt Disney+ namelijk met een eigen filmploeg zogeheten Original films en series. Dat zijn programma’s die ze zelf opnemen en waarvan ze de uitzendrechten dus niet verkopen aan andere streamingdiensten.

Op dit manier kun je programma’s als dit exclusief op Disney’s streamingdienst bekijken. Gelukkig is er nog veel meer te streamen bij Disney+, waardoor je niet bang hoeft te zijn je geld slecht te besteden. Zo zijn bijvoorbeeld ook seizoen 11 van The Walking Dead, seizoen 17 van Grey’s Anatomy en allerlei toffe Marvel films en series enkel en alleen op dit video on demand-platform te kijken. Een overzicht vind je op de pagina met het volledige aanbod van Disney+ in Nederland.

Meer informatie over de populaire voetbalserie

Voetbalclub Feyenoord wordt van binnenuit gevolgd in het seizoen 2020/21. Unieke beelden uit o.a. de kleedkamer en boardroom brengen de club en alle hoofdrolspelers dichterbij het publiek dan ooit.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen met 9 afleveringen
Categorie: Documentaire, Sport
Cast: Dick Advocaat, Leroy Fer, Nicolai Jorgensen, Frank Arnesen, Mark Koevermans