Eerbetoon aan de kampioen: duik terug de tijd in met ‘Dat Ene Woord: Feyenoord’

Met een grote voorsprong op PSV en Ajax en nog maar een paar speelrondes te gaan, maakten de Rotterdammers zich al langzaam op voor de winst van de landstitel. En nu is het eindelijk zo ver: Feyenoord is kampioen! Om dit te vieren hebben we een fijne kijktip voor je, waar je hart als Feyenoord-supporter zeker sneller van gaat kloppen. Op de streamingdienst Disney+ is namelijk sinds een dik jaar de negendelige documentaireserie Dat Ene Woord: Feyenoord te zien. En het wordt nog mooier, want de gehele voetbaldocu is volledig te bingewatchen.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat de docuserie ‘Dat Ene Woord: Feyenoord’ op Disney+ over

Feyenoord wordt ook wel de club van het volk genoemd en dat is niet voor niks, want de ploeg heeft supporters verspreid door heel Nederland en ver daar buiten. In de documentaireserie ‘Dat Ene Woord: Feyenoord’ opent de club voor het eerst in zijn 112-jarige historie de deuren om alle fans een unieke inkijk te geven van de ontwikkelingen binnen het team en door onder andere beelden te vertonen van de kleedkamer en boardroom.

Tijdens het gehele seizoen 2020/21 word je als kijker meegenomen en volg je de club van binnenuit. Het is dat jaar niet gemakkelijk voor de Rotterdamse ploeg, waardoor het uiterste wordt gevraagd van de trainer, spelers, directie en natuurlijk de supporters. Zo worstelt Feyenoord met de enorme impact van de coronapandemie en botst het heden met het verleden tijdens de zoektocht naar een betere toekomst. Niet alleen als kijker groei je dichter naar de club, maar ook brengt de docuserie alle hoofdrolspelers dichterbij het publiek dan ooit.

Eerdere kijkers zijn al enthousiast

Wereldwijd hebben veel fans inmiddels de docuserie al gezien en zij zijn razend enthousiast. Deze titel krijgt dan ook een hoog IMDb-cijfer (een 7.9), al is het uit 378 stemmen. Mensen zijn vooral te spreken over hoe puur en oprecht de documentaire is neergezet en hoe je zowel als neutrale kijker als als diehard fan meeleeft met de worstelingen die de club doormaakt tijdens het seizoen. Een greep uit de reacties van kijkers vind je hieronder.

Meer informatie over de docuserie

TitelDat Ene Woord: Feyenoord
Jaar2021
SoortSerie
Duur9 afleveringen
TaalNederlands
CategorieDocumentaire, Sport
CastDick Advocaat, Leroy Fer, Nicolai Jorgensen, Frank Arnesen, Mark Koevermans

Synopsis: Disney+

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.