Feyenoord – Club Brugge: live kijken op tv en online | 12 juli 2023 | Oefenwedstrijd

Na een korte zomerstop hebben de eerste paar voetballers van de Eredivisie-ploegen zich alweer in Nederland verzameld om hun oefenwedstrijd voor het nieuwe seizoen te spelen, zodat we weer van een leuke sportweek kunnen gaan genieten. Benieuwd wanneer en waar je Feyenoord – Club Brugge kunt kijken? Deze partij wordt gespeeld op woensdag 12 juli 2023 om 16:00 uur in op het grondgebied van de thuisploeg in Rotterdam: Sportpark Smitshoek. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Feyenoord – Club Brugge online kijken: live stream op woensdag 12 juli 2023 om 16:00 uur

De Eredivisie begint alweer over een paar weken en zelfs het speelschema van Feyenoord is al bekendgemaakt. Maar voordat de Rotterdamse ploeg hieraan gaat beginnen, staat er eerst nog een aantal oefenwedstrijden op het programma. De uitzendingen hiervan zijn niet bij ESPN te zien, zoals wel het geval is bij de daadwerkelijke Eredivisie-partijen. De match tussen het team uit Rotterdam en de tegenstanders uit België wordt woensdag om 16:00 uur dan uitgezonden via YouTube. Je kunt de wedstrijd via internet kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

YouTubeVia het YouTube-kanaal van Feyenoord wordt deze oefenwedstrijd uitgezonden, waardoor hij vrij toegankelijk is voor iedereen die online wilt kijken. De video vind je direct onder deze tabel.
🔀 ESPNDe TV App van Canal Digitaal maakt het mogelijk om geen moment van de Eredivisie te missen, omdat je hier ESPN Compleet zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen elk basispakket. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week. De oefenwedstrijd tegen Club Brugge stream je er dus niet, maar alle andere aankomende matches tijdens het Eredivisie-seizoen wél. 👉 Bekijk nu alle Feyenoord-wedstrijden in de Eredivisie bij ESPN.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League– en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de Eredivisie er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Eredivisie worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Feyenoord en Brugge tijdens deze vriendschappelijke wedstrijd

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze oefenwedstrijd. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Feyenoord vs. Club Brugge staat woensdag om 13:00 uur op de planning, dus we hoorden iets meer dan een uur ervoor wie de onderstaande basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Timber, Zerrouki; Paixão, Wieffer, Dilrosun; Danilo

🔵 Opstelling Club Brugge: Mignolet; Odoi, Mechele, Sylla, Seys; Skóraś, Nwadike; Rits, Vanaken, Thiago; Yaremchuk

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Feyenoord Rotterdam vs. Club Brugge

Heb je de partij afgelopen woensdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Feyenoord Club Brugge oefenwedstrijd woensdag 12 juli 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Eredivisie in 2023 op tv en online kijken met een live stream

Alle uitzendingen van de Eredivisie volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.