Waar kun je de serie ‘Feuten’ (2010-2013) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Feuten (2010-2013) online kijken kunnen. In totaal zijn er 3 seizoenen met 27 afleveringen van deze serie verschenen en beoordelen kijkers de titel online met een gemiddelde score van 7,5 uit ruim 948 stemmen. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, NPO Plus, Netflix, Disney+, Videoland, Amazon Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga direct naar NLZIET, waar je 14 dagen gratis alle afleveringen van Feuten vooruit kunt kijken ✅

Waar kun je de serie ‘Feuten’ uit 2010-2013 online kijken?

Je kunt op het moment van schrijven online naar de serie Feuten kijken in Nederland. Daarnaast is het ook mogelijk om op tv de uitzendingen te volgen of een DVD of Blu-ray van de serie aan te schaffen. Hieronder vind je de verschillende opties.

NLZIET➡️ Ga direct naar Feuten op NLZIET. Dit is een streamingdienst waarop je in Nederland naar de serie kunt kijken via de NPO, omdat de uitzendrechten in handen zijn van BNNVARA. Je kunt 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen.
📺 Ziggo On DemandGa direct naar Feuten bij Ziggo. Je kunt de serie bij deze provider middels tv-uitzendingen online kijken.
📺 KPN On DemandGa direct naar Feuten bij KPN. Ook deze aanbieder van internet, tv en bellen vertoont de serie online.
📀 Bol.comBij deze grote Nederlandse webwinkel kun je de DVD of Blu-ray van Feuten vinden. Bekijk de serie op Bol.com.
📀 Amazon.nlOok de wereldwijde online winkelgigant Amazon heeft een eigen Nederlandse webshop waarin de DVD en Blu-ray van deze titel te vinden zijn. Bekijk de serie op Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Feuten niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ Pathé ThuisHier is de serie niet te kijken, maar je kunt bij deze streamingdienst wel hier de film Feuten: Het Feestje (2013) huren of kopen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie niet te vinden op het moment van schrijven, maar de film Feuten: Het Feestje uit 2013 wel.

Verhaal en trailer van ‘Feuten’ (2010-2013)

Feuten vertelt het verhaal van het fictieve studentencorps ‘H.S.C. Mercurius’, met ontgroeningen, lustrumgala’s en avonturen op de toko.

Streaming informatie over de serie

TitelFeuten
SoortSerie
Jaar2010-2013
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,5 uit 948 stemmen
MakerHesdy Lonwijk
CastManuel Broekman, Tim Murck, Hanna Verboom, Jurjen van Loon, Ruben Brinkman, Anna Speller

Synopsis: BNNVARA