Langverwachte Undercover-film ‘Ferry’ is vanaf vandaag te zien op Netflix

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is het eindelijk zo ver: Ferry de film, over de Brabantse drugsbaron uit de populaire serie Undercover, is nu te zien op Netflix! Op 14 mei 2021 om 09:00 uur ’s ochtends is de lancering van de film op de streamingdienst gepland. Via de rode knop hieronder begin je direct met kijken.

Verhaal en trailer van Ferry de film op Netflix

Ferry is een prequel die het verhaal uit Undercover seizoen 1 vooraf gaat. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Derde seizoen van Undercover

Inmiddels is het tweede seizoen van de hitserie Undercover afgelopen en zijn de makers druk bezig met seizoen 3. In september 2021 zal het derde seizoen van de serie worden gelanceerd. Undercover bleek de afgelopen jaren zo ontzettend populair dat het al twee keer op rij de meest bekeken Netflix Original van het jaar is geworden.

Veelgestelde vragen over Ferry de film op Netflix