Wanneer komt Ferry de film op Netflix?

Ben je ook benieuwd naar de release datum van de gloednieuwe film Ferry op Netflix over de Brabantse drugsbaron uit Undercover? Sinds de lancering van de trailer spookt op het internet overal de vraag rond: wanneer komt Ferry de film op Netflix? In dit artikel laten we weten wat de lanceringsdatum van Ferry’s eigen film op Netflix is.

Wanneer komt Ferry de film op Netflix?

De laatste tijd wordt door Netflix steeds meer bekendgemaakt over de lancering van de nieuwe film Ferry, de prequel over de Brabantse drugsbaron uit Undercover. Een exacte datum was tot recentelijk één van de weinige dingen waar de streamingdienst nog niets over had gezegd. Gelukkig is in de onderstaande video door de streamingdienst bekendgemaakt wat de releasedatum van de film wordt: 14 mei 2021!

httpv://www.youtube.com/watch?v=embed/VJD49U2_8Y4

Vervolgens kunnen we in september 2021 Undercover seizoen 3 op Netflix verwelkomen, dus er is meer dan genoeg kijkmateriaal om van te genieten.

Verhaal, teaser en eerste beelden van ‘Ferry’ de film op Netflix

Ferry wordt een prequel die het verhaal uit Undercover seizoen 1 vooraf zal gaan. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Ferry | Officiële Teaser | Netflix

Naast een teaser heeft Netflix ook de eerste shots uit de film naar buiten gebracht. In vier foto’s krijgen we een eerst indruk van de kleurrijke film die ons meer zou gaan vertellen over het leven van Ferry & Daniëlle vóór de gebeurtenissen in seizoen 1 van Undercover.