Wanneer komt ‘Ferry 2’ op Netflix?

Het is weer tijd om in de wereld van Ferry Bouman te duiken. Na Undercover, de film Ferry en Ferry: De Serie wordt binnenkort Ferry 2 aan de lijst toegevoegd. Opnieuw krijgen we een inkijk in het leven van de beruchte drugsbaas. Eerder toonden de streamingdienst de eerste beelden én werd de cast bekendgemaakt. Door deze foto’s ben je uiteraard benieuwd naar meer. Maar wanneer kunnen we Ferry 2 dit jaar op Netflix verwachten?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Eerste beelden van ‘Ferry 2’

In 2021 werden Undercover-fans verblijd met Ferry. In de film zien we hoe personage Ferry Bouman Amsterdam verlaat om in Brabant aan de slag te gaan. Op 16 november 2023 kregen we het geweldige nieuws dat er een tweede film aan zit te komen. We wisten dus al een tijdje dat Ferry zou terugkeren.

Recent heeft Netflix de eerste beelden gedeeld én de cast bekendgemaakt. Aangezien de film draait om Ferry Bouman kan de naam Frank Lammers niet ontbreken. De acteur wordt bijgestaan door Huub Smit, die we ook al kennen van de franchise. Daarnaast zien we ook een hoop nieuwe bekende gezichten en is er één naam die ontbreekt op de lijst. Hieronder kun je alvast naar de eerste beelden kijken.

Wanneer verschijnt de nieuwe film op Netflix?

Goed nieuws, want de nieuwe film zal in 2024 nog op Netflix verschijnen. Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen in Undercover. Helaas is een exacte releasedatum is nog niet bekend. Doorgaans zorgt de filmperiode en benodigde tijd van nabewerking er echter voor dat we minstens een paar maanden tot een jaar moeten wachten, dus we verwachten hem eigenlijk niet voor de zomer. We laten het als eerste weten via je mail en onze website en social media-kanalen zodra hier meer bekend over wordt gemaakt.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal van ‘Ferry 2’

Ferry heeft alles verloren en leeft nu een teruggetrokken leven, ver weg van Brabant. Hoewel alles op het eerste gezicht goed lijkt te gaan, verandert alles wanneer Ferry’s achternichtje, Jezebel van Kamp, hem om hulp vraagt en Ferry belast met een zwaar geweten. Ferry weet dat één geheim nooit aan het licht mag komen: zijn betrokkenheid bij de moord op Jezebel’s vader, Jurgen. De inzet is hoog en de waarheid weegt zwaar op Ferry’s schouders…


Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.