Fenix seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De Brabantse drugsserie Fenix is net als Toon door Netflix overgenomen van KPN en vanaf 31 januari 2020 met 1 seizoen op Netflix Nederland te zien. Fans zijn benieuwd of er, net als bij Toon, een tweede deel van de serie door Netflix zal worden geproduceerd. Lees hier wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Fenix S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Fenix over?

Achter de gemoedelijkheid van het leven in Brabant gaat een donkere wereld schuil van goed georganiseerde drugscriminaliteit. Dat ontdekken Jara en Rens, die na lange tijd terugkeren in hun geboorteprovincie. Zij wil de naam van haar vader zuiveren, hij wil afstand nemen van zijn criminele familie, maar beiden raken vreselijk verstrikt in het web van boven- en onderwereld, waarvan de grenzen steeds meer vervagen.

De serie Fenix krijgt op IMDb een 8.1 uit 10.

Wanneer komt Fenix seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Fenix seizoen 2 op Netflix Nederland?

Helaas is het nog niet bekend of Netflix, net als bij Toon, een tweede seizoen van de serie Fenix zal produceren. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op deze pagina verschijnen.

→ Vergelijkbare series met Fenix vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van Fenix naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een Fenix seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien het nog niet bekend is of er een tweede seizoen van Fenix zal volgen, weten we ook niet of er een seizoen 3 zal komen. Zodra er meer bekend is, zal het nieuws op de website en social media van Streamwijzer worden geplaatst.

Welke teaser of trailer is er van Fenix seizoen 2?

De trailer van Fenix seizoen 1 is al beschikbaar, maar gezien de uitblijvende bevestiging hebben we nog geen beelden van een eventueel deel 2.