Undercover fans opgelet! De Brabantse drugsserie Fenix is net als Toon door Netflix overgenomen van KPN. Vanaf 31 januari 2020 is seizoen 1 van Fenix te zien op Netflix Nederland. Lees hier wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van Fenix S1 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Fenix over?

Achter de gemoedelijkheid van het leven in Brabant gaat een donkere wereld schuil van goed georganiseerde drugscriminaliteit. Dat ontdekken Jara en Rens, die na lange tijd terugkeren in hun geboorteprovincie. Zij wil de naam van haar vader zuiveren, hij wil afstand nemen van zijn criminele familie, maar beiden raken vreselijk verstrikt in het web van boven- en onderwereld, waarvan de grenzen steeds meer vervagen.

De serie Fenix krijgt op IMDb een 8.1 uit 10.

Wanneer komt Fenix seizoen 1 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Fenix seizoen 1 op Netflix Nederland?

Het eerste seizoen van serie Fenix zal vanaf 31 januari 2020 op Netflix Nederland te zien zijn.

In de tussentijd zijn vergelijkbare series met Fenix hier te vinden.

Komt er een Fenix seizoen 2 of is S1 het laatste seizoen van de serie?

Het is nog niet bekend of de serie Fenix een tweede seizoen zal krijgen. Eerder gaf een medewerker van productiemaatschappij KPN aan dat ze nog niet bezig waren met een tweede deel, maar ook van het door Netflix van KPN overgenomen Toon bleek uiteindelijk een tweede seizoen van Netflix te krijgen. Meer informatie en updates hierover geven we op de pagina Fenix seizoen 2 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Fenix seizoen 1?

De trailer van Fenix seizoen 1 is al een tijdje beschikbaar, dus bereid je voor op het eerste deel van de serie!