Kijktip: thrillerserie ‘Fellow Travelers’ met ‘Bridgerton’-ster is van start gegaan op SkyShowtime

We hebben weer een splinternieuwe kijktip voor je. Op SkyShowtime is gisteren de serie Fellow Travelers van start gegaan. Matt Bomer en Jonathan Bailey kruipen in de huid van twee mannen die in het Amerika van 1952 voor elkaar vallen. Om hun carrières én levens te beschermen, besluiten ze hun affaire geheim te houden.

Kijkers zijn enthousiast over ‘Fellow Travelers’

Het jaar is 1952. Hawkins Fuller (Matt Bomer) heeft een geheime relatie met zijn collega Tim Laughlin (Jonathan Bailey). Ondertussen heeft de Amerikaanse overheid, onder leiding van Josep McCarthy en Roy Cohn, de oorlog verklaart aan iedereen die anders is.

De serie werd gemaakt door de Oscar-genomineerde Ron Nyswaner, die je ook kunt kennen van Philadelphia en Homeland. In Amerika zijn de eerste vier afleveringen inmiddels te bekijken en kijkers zijn razend enthousiast. Zo belonen ze Fellow Travelers met een 7,5 op IMDb en vindt 88% van hen het een echte aanrader op Rotten Tomatoes. Bekijk hieronder een greep uit de lovende reacties.

‘Fellow Travelers’ is iedere zondag te zien op SkyShowtime

Op zondag 19 november is de eerste aflevering van Fellow Travelers verschenen op SkyShowtime. Vanaf nu kun je iedere zondag een nieuwe episode verwachten, tot de seizoensfinale op 7 januari 2024. Dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatum
1Zondag19 november 2023
2Zondag26 november 2023
3Zondag3 december 2023
4Zondag10 december 2023
5Zondag17 december 2023
6Zondag24 december 2023
7Zondag31 december 2023
8Zondag7 januari 2024

Andere films die dit najaar naar SkyShowtime komen

December wordt een mooie maand voor SkyShowtime-abonnees. Zo komen de films Fast X (op 4 december), Renfield (op 9 december) en Transformers: Rise of the Beasts (op 15 december) naar de streamingdienst.

Daarnaast staat de start van Lawmen: Bass Reeves, een splinternieuwe serie, op het programma. Hierin worden we meegenomen in het leven van een van de grootste helden van het Wilde Westen, die een gigantische stempel gedrukt heeft op de Amerikaanse geschiedenis. Je bekijkt het vanaf 18 december.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.