Vrolijke familiefilm ‘Het Feest van Tante Rita’ is nu te streamen via Pathé Thuis (+ winactie)

Afgelopen winter kwam het grootste muziekspektakel van het jaar naar het witte doek met de familiefilm Het Feest van Tante Rita. In deze heerlijke meezingmusical met Edsilia Rombley en Najib Amhali kwamen alle grote Minidisco-hits voorbij, waardoor je gegarandeerd vrolijk de zaal uit liep. Heb jij dit gemist in de bioscoop? Dan breng je het feest vanaf vandaag, woensdag 5 april, naar je eigen woonkamer. De film is namelijk nu te huur via Pathé Thuis.

🎁 Wij mogen in samenwerking met Pathé Thuis drie karaokeboxen weggeven om zelf thuis mee te dansen en te zingen met het feest van Tante Rita. → Doe hier mee aan de winactie.

‘Het Feest van Tante Rita’ is vanaf nu te zien via Pathé Thuis

Tsjoe Tsjoe Wa, Coco Loco en Dans met Tante Rita. Met Het Feest van Tante Rita maak je je klaar om al deze Minidisco-hits langs te horen komen. We volgen Theo en Lulu, die op vakantie zijn en hopen uitgenodigd te worden voor het grootste dansfeest van het jaar, georganiseerd door Tante Rita. Gelukkig komt moeder Chanelle (Edsilia Rombley) met een geweldige verrassing: ze mogen erheen! Maar onderweg zijn er wel een aantal obstakels, zoals een ontsnapte leeuw uit de dierentuin en een bijziende buschauffeur (Najib Amhali), waardoor het feest ineens heel ver weg lijkt. Lukt het ze uiteindelijk toch om er te komen?

Het Feest van Tante Rita werd geregisseerd door Dennis Bots, die eerder films als Oorlogsgeheimen en Achtste Groepers Huilen Niet maakte en meewerkte aan Het Huis Anubis. De film was al te koop via TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, maar sinds vanochtend kun je hem ook voor een lagere prijs huren (vanaf €4,99). En als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting. 👉 Bekijk direct Het Feest van Tante Rita via Pathé Thuis.

Het Feest van Tante Rita | Officiële trailer

Win een karaokebox om mee te dansen en te zingen

Breng het muzikale feest ook naar jouw woonkamer met een karaokebox met alle negen liedjes uit de film. De karaokebox heeft een vermogen van 40 Watt en biedt met een opgeladen accu de mogelijkheid om drie uur lang keihard mee te zingen. Via Bluetooth kun je je telefoon koppelen om muziek vanaf YouTube, Spotify of Soundcloud af te kunnen spelen, maar we geven je de liedjes uit Het Feest van Tante Rita natuurlijk sowieso mee.

Hoe doe je mee aan de winactie? Het is simpel: vul hieronder je naam en je e-mailadres in en laat ons weten wat jouw favoriete karaokenummer is, dat jij en je vrienden altijd het hardst meezingen. Wij selecteren vervolgens willekeurig drie winnaars. Actievoorwaarden zijn van toepassing.

🚨 Let op: Deze winactie is inmiddels helaas afgelopen. Houd vooral onze website en social media kanalen in de gaten voor nieuwe winacties in de toekomst.

Meer informatie over ‘Het Feest van Tante Rita’

Het Feest van Tante Rita is een vrolijke bioscoopfilm voor de hele familie, met alle bekende hits van de Minidisco (zoals Tsjoe Tsjoe Wa, Coco Loco en Dans met Tante Rita) over het allergrootste dansfeest van het jaar. Theo en Lulu gaan op vakantie naar de camping en hopen op een uitnodiging voor Het Feest van Tante Rita. Op de camping aangekomen heeft moeder Chanelle (Edsilia Rombley) een mooie verrassing; ze zijn uitgenodigd! Maar de weg naar het feest is niet zonder obstakels: met de familie auto kan niet gereden worden en er is een leeuw ontsnapt uit de dierentuin. Eenmaal onderweg worden Theo en Lulu ook nog eens gedwarsboomd door Vwo (Piet Tomassen) en zijn persoonlijke chauffeur Remco (Edo Brunner), omdat Vwo de danswedstrijd wil winnen. Kan Frank Vonk (Ridder van Kooten) de leeuw in het Tsjoe Tsjoe Wa bos vangen en lukt het de bijziende buschauffeur (Najib Amhali) om Theo en Lulu op tijd bij het dansfeest te krijgen?

TitelHet Feest van Tante Rita
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 20 minuten
TaalNederlands
CategorieFamiliefilm
RegisseurDennis Bots
CastEdsilia Rombley, Ridder van Kooten, Pim Muda, Edo Brunner, Lucretia van der Vloot, Esther Mbire, Piet Tomassen, Tooske Ragas, Jack van Gelder, Sil van der Zwan, Lonneke van Krimpen, Channah Hewitt, Remi de Smet, Najib Amhali

Synopsis: WW Entertainment


Actievoorwaarden winactie karaokeboxen

 1. Organisator
  Deze winactie wordt georganiseerd door Banli Media B.V. (hierna te noemen: “de Organisator”), gevestigd te Utrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 85205575.
 2. Deelname
  2.1 Deelname aan deze winactie is gratis en staat open voor personen die woonachtig zijn in Nederland en die ten minste 18 jaar oud zijn op het moment van deelname.
  2.2 Medewerkers van de Organisator en hun directe familieleden zijn uitgesloten van deelname.
  2.3 Deelname aan de winactie houdt volledige acceptatie van deze actievoorwaarden in.
 3. Hoe deel te nemen
  3.1 Deelnemers kunnen deelnemen aan de winactie door de prijsvraag te beantwoorden en hun naam en e-mailadres in te vullen op Streamwijzer.nl.
  3.2 De winactie loopt van woensdag 5 april 2023 tot en met dinsdag 11 april 2023.
  3.3 De Organisator is niet verantwoordelijk voor onvolledige, onjuiste of verlate inzendingen.
 4. Prijzen
  4.1 Er worden drie (3)
  karaokeboxen verloot onder de deelnemers die de prijsvraag hebben beantwoord.
  4.2 De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
  4.3 Eventuele belastingen of kosten die voortvloeien uit het winnen van de prijs zijn voor rekening van de winnaar.
 5. Trekking en bekendmaking winnaars
  5.1 De winnaars worden willekeurig gekozen uit alle deelnemers die de prijsvraag correct hebben beantwoord.
  5.2 De trekking vindt plaats op woensdag 12 april 2023.
  5.3 De winnaars worden binnen 10 werkdagen na de trekking per e-mail op de hoogte gebracht.
  5.4 Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 6. Persoonsgegevens
  6.1 Door deelname aan de winactie geeft de deelnemer toestemming voor het verzamelen en verwerken van de verstrekte persoonsgegevens (naam en e-mailadres) voor het organiseren van deze winactie en het informeren van de winnaars.
  6.2 Door deelname aan de winactie geeft de deelnemer toestemming voor het voortaan ontvangen van de Streamwijzer nieuwsbrief. Daarin geven we wekelijks updates over de nieuwste films en series op de streamingdiensten. Uitschrijven kan onderaan de mail.
  6.2 De Organisator zal de persoonsgegevens van de deelnemers verwerken in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
 7. Aansprakelijkheid
  7.1 De Organisator is niet aansprakelijk voor enige schade voortvloeiend uit de deelname aan de winactie, de ontvangst van de prijs of uit technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot deelname aan de winactie of de aanwijzing van de winnaar.
  7.2 De Organisator behoudt zich het recht voor om de winactie te allen tijde te wijzigen, op te schorten of te beëindigen indien dit naar eigen inzicht noodzakelijk wordt geacht, zonder enige vorm van aansprakelijkheid jegens de deelnemers.
 8. Klachten
  Eventuele klachten over de winactie kunnen schriftelijk worden ingediend bij de Organisator per e-mail naar redactie[at]streamwijzer.nl. Klachten worden binnen 4 weken na ontvangst beantwoord.
 9. Toepasselijk recht
  Op deze actievoorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Alle eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of anderszins verband houden met de winactie of de website worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.
 10. Contact
  Voor vragen of opmerkingen over deze winactie kunt u contact opnemen met de Organisator via redactie[at]streamwijzer.nl.
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.