Waar kun je de documentaire ‘Federer: Twelve Final Days’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Federer: Twelve Final Days (2024) online kijken kunnen. In deze documentaire volgen we de laatste twaalf dagen van de tenniscarrière van Roger Federer. Hieronder geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Federer: Twelve Final Days’ (2024) online kijken?

De nieuwe documentaire Federer: Twelve Final Days ging op donderdag 20 juni in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Federer: Twelve Final Days bij Amazon Prime Video in Nederland. De documentaire is hier sinds donderdag 20 juni te zien. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Federer: Twelve Final Days helaas niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze docu niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de documentaire over Roger Federer jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de film niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film Federer: Twelve Final Days nu niet te vinden.

Verhaal van film ‘Federer: Twelve Final Days’ (2024)

De Federer-documentaire, geregisseerd door Academy Award-winnaar Asif Kapadia en regisseur Joe Sabia, is een intieme follow-along door de laatste 12 dagen van Roger Federer’s illustere carrière. De film, oorspronkelijk een homevideo die nooit bedoeld was voor het publiek, toont Federer op zijn kwetsbaarst en meest openhartig, terwijl hij afscheid neemt van een spel en de fans die zijn leven de afgelopen twintig jaar hebben bepaald. Met interviews van legendarische rivalen en goede vrienden Rafael Nadal, Novak Djokivic en Andy Murray biedt Federer: Twelve Final Days exclusieve toegang tot de relatie tussen deze ongeëvenaarde sterren.

Streaming informatie over de film

TitelFederer: Twelve Final Days
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 28 minuten
TaalEngels
CategorieDocumentaire
RegisseursAsif Kapadia, Joe Sabia
CastRoger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.