Amazon Prime Video zet eindelijk seizoen 7 van ‘Fear the Walking Dead’ online in Nederland

Inmiddels is ‘Fear The Walking Dead’ seizoen 7 alweer een jaar geleden uitgebracht in de Verenigde Staten, waardoor fans al lange tijd hoopten dat we ook in Nederland snel van de afleveringen zouden kunnen genieten. Toch hebben we meer dan een jaar moeten wachten, maar sinds dit weekend zijn alle afleveringen van het zevende deel van de populaire The Walking Dead spin off-serie in Nederland te streamen bij Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Seizoen 7 van ‘Fear the Walking Dead’ staat nu op Amazon Prime Video in Nederland

Het verhaal van Fear the Walking Dead neemt ons mee terug naar het begin van de zombie-apocalyps van de razend populaire serie The Walking Dead. Inmiddels hebben we al zeven seizoenen lang kunnen volgen hoe de hoofdpersonen leren omgaan met de nieuwe realiteit waarin de doden opstaan als zombies.

Het zevende seizoen ging in de herfst van 2021 al van start in de Verenigde Staten, maar het slotstuk van deze set afleveringen verscheen pas online in de lente van 2022. Nu kunnen we eindelijk ook in Nederland genieten van de nieuwste episodes, want ze staan nu allemaal exclusief online bij Amazons streamingdienst Prime Video.

Trailer van het zevende seizoen

Wil je alvast in de stemming komen voor de nieuwe afleveringen? Dan vind je hieronder de trailer van het zevende seizoen van Fear The Walking Dead.