Live stream: FC Schalke 04 – Borussia Dortmund | 11 maart 2023 | Bundesliga

In de hoogste Duitse voetbalcompetitie—de Bundesliga—is speelronde 24 aangebroken met onder andere de partij FC Schalke 04 – Borussia Dortmund op de planning. De wedstrijd, ook bekend als de Revierderby, wordt gespeeld op zaterdag 11 maart 2023 om 18:30 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Gelsenkirchen: de Veltins-Arena. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

FC Schalke 04 – Borussia Dortmund online kijken: live stream van de wedstrijd op zaterdag 11 maart 2023 om 18:30 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor speelronde 24 van de Duitse Bundesliga. De uitzendingen worden dit seizoen door Viaplay verzorgd. De match tussen het team uit Gelsenkirchen en de tegenstanders uit Dortmund wordt zaterdag om 18:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar FC Schalke 04 – Borussia Dortmund bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Duitse Bundesliga minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 12,5% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Bundesliga worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

Haller: "We will score and win!" | Matchday Magazine | Schalke - BVB

Opstellingen van Schalke en BVB tijdens deze wedstrijd in de Bundesliga

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Bundesliga. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Schalke 04 vs. BVB staat zaterdag om 18:30 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔵 Opstelling Schalke 04: nog niet bekend

🟡 Opstelling Borussia Dortmund: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd FC Schalke 04 vs. Borussia Dortmund

Heb je de partij afgelopen zaterdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Schalke 04 – Borussia Dortmund terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘FC Schalke 04 Borussia Dortmund’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Bundesliga in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Bundesliga is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League, kijk je op ESPN onder andere naar de Nederlandse Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Engelse Premier League.


  • Hoe laat is de wedstrijd FC Schalke 04 – Borussia Dortmund vandaag (zaterdag 11 maart 2023)?

    De aftrap van deze partij in de Bundesliga is in de avond om 18:30 uur in de Veltins-Arena in Gelsenkirchen. Deze wedstrijd staat ook bekend als de Revierderby.

  • Via welke zender op tv wordt de wedstrijd Schalke vs. BVB vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden door Viaplay. Hierdoor kun je via je televisie en online naar de partij tussen de teams kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.