FC Köln – Mainz 05: live kijken op tv en online | 15 april 2023 | Bundesliga

In de hoogste Duitse voetbalcompetitie—de Bundesliga—is speelronde 28 aangebroken met onder andere de partij FC Köln – Mainz 05 op de planning. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 15 april 2023 om 15:30 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Keulen: RheinEnergieStadion. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

FC Köln – Mainz 05 online kijken: live stream van de wedstrijd op zaterdag 15 april 2023 om 15:30 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor speelronde 28 van de Duitse Bundesliga. De uitzendingen worden dit seizoen door Viaplay verzorgd. De match tussen het team uit Keulen en de tegenstanders uit Mainz wordt zaterdag om 15:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken. Je kunt de match via de app streamen, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar FC Köln – Mainz 05 bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Duitse Bundesliga minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 12,5% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Bundesliga worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van FC Köln en Mainz 05 tijdens deze wedstrijd in de Bundesliga

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Bundesliga. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen FC Köln vs. Mainz 05 staat zaterdag om zaterdag uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🏟️ Opstelling FC Köln: nog niet bekend

🚌 Opstelling Mainz 05: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd FC Köln vs. Mainz 05

Heb je de partij afgelopen zaterdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor 1. FC Köln – 1. FSV Mainz 05 terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘FC Köln Mainz 05 Mewa Arena zaterdag 15 april 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Bundesliga in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Bundesliga is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League, kijk je op ESPN onder andere naar de Nederlandse Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Engelse Premier League.