FC Köln – Bayer Leverkusen: live kijken op tv en online | 3 maart 2024 | Bundesliga

In de hoogste Duitse voetbalcompetitie—de Bundesliga—is speelronde 24 aangebroken en er staan weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je FC Köln – Bayer Leverkusen kunt kijken? De partij wordt gespeeld op zondag 3 maart 2024 om 15:30 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Keulen: het RheinEnergieStadion. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

FC Köln – Bayer Leverkusen online kijken: live stream van de wedstrijd op zondag 3 maart 2024 om 15:30 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor speelronde 24 van de Duitse Bundesliga. De uitzendingen worden dit seizoen wederom door Viaplay verzorgd. Ook de match tussen het team uit Keulen en de tegenstanders uit Leverkusen wordt zondag om 15:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten van deze competitie uit Duitsland per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar FC Köln – Bayer Leverkusen bij Viaplay. Alleen hier worden alle wedstrijden uit de Duitse Bundesliga in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 20% korting op een jaarabonnement.
🔀 CANAL+Bij de nieuwe streamingdienst CANAL+ kun je momenteel gratis ESPN kijken binnen het pakket met tv-zenders. Daardoor stream je er voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en nog veel meer. Deze competitie uit Duitsland is echter niet in het aanbod opgenomen. Wel kun je de streamingdienst nu 7 dagen gratis uitproberen. 👉 Ga meteen naar voetbal op CANAL+.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDit streamplatform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoDe streamingdienst van Amazon, beter bekend als Prime Video, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je voetbal niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Bundesliga worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van FC Köln en Bayer Leverkusen tijdens deze wedstrijd in de Bundesliga

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Bundesliga. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen 1. FC Köln vs. Bayer Leverkusen staat zondag om 15:30 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling FC Köln: nog niet bekend

🟡 Opstelling Bayer Leverkusen: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd FC Köln vs. Bayer Leverkusen

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor FC Köln – Bayer Leverkusen terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform kan met elke match tot 48 uur terugkijken. Dit geldt ook onder andere voor de Premier League en Bundesliga.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘FC Köln Bayer Leverkusen Bundesliga 3 maart 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.