Waar kun je de serie ‘FC Bayern World Squad’ (2021) online kijken?

Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze naar de documentaireserie FC Bayern World Squad (2021) online kijken kunnen. In de serie zien we hoe de Duitse voetbalclub Bayern München spelers onder de 19 jaar selecteert en volgen we ze tijdens hun droom om profvoetballer te worden. Hieronder geven wij aan aan of deze documentaire op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, NetflixAmazon Prime VideoDisney+VideolandSkyShowtimeHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘FC Bayern World Squad’ (2021) online kijken?

Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de documentaireserie per videodienst in Nederland.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar FC Bayern World Squad bij Viaplay in Nederland. Alle twee de seizoenen zijn aan het aanbod toegevoegd.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft FC Bayern World Squad helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze documentaire jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video is FC Bayern World Squad niet te streamen.
⛔️ SkyShowtimeDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de documentaireserie nu niet te vinden.

Streaming informatie over de serie

In deze serie selecteert Bayern München spelers onder de 19 jaar van over de hele wereld en begeleidt hun, terwijl zij hun droom om profvoetballer te worden najagen.

TitelFC Bayern World Squad
Jaar2021
SoortDocumentaireserie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands, Engels
CategorieSport

Synopsis: Viaplay

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.