FC Barcelona – Napoli: live kijken op tv en online | 12 maart 2024 | Champions League

De Champions League, het hoogste Europese bekertoernooi dat er is, speelt deze week de laatste achtste finales van het jaar. Benieuwd wanneer en waar je Barça – Napoli kunt kijken? De partij wordt gespeeld op dinsdag 12 maart 2024 om 21:00 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg uit Spanje: het Olympisch Stadion Lluís Companys. De cumulatieve beginstand is 1-1, dus het belooft een enorm spannende match te worden. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Barça – SSC Napoli online kijken: live stream van de wedstrijd op dinsdag 12 maart 2024 om 21:00 uur Nederlandse tijd

De heenwedstrijd in de achtste finales van de Europese Champions League is inmiddels voorbij en dus is het tijd voor de return. Dit seizoen worden de uitzendingen van het miljoenenbal wederom door Ziggo Sport verzorgd, maar sommige wedstrijden worden ook lineair op openbare televisiekanalen vertoond. Ook de match tussen het team uit Barcelona (Spanje) en de tegenstanders uit Napels (Italië) wordt dinsdag om 21:00 uur Nederlandse tijd daarom uitgezonden op RTL 7, mede te ontvangen via NLZIET. Daarnaast vertoont eveneens het aanvullende kanaal Ziggo Sport Voetbal de partij, zo blijkt uit de programmagids. Je kunt de wedstrijd via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

NLZIET➡️ Ga meteen naar FC Barcelona – Napoli bij NLZIET. Een selectie van matches uit de Champions League wordt ook via openbare kanalen uitgezonden en daar valt ook deze partij onder. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.
Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar FC Barcelona – Napoli bij Ziggo Sport Voetbal. Via dit kanaal wordt deze wedstrijd van de Champions League in Nederland uitgezonden. Door de combinatie met Vodafone kun je het zenderpakket gratis toevoegen bovenop 12 maanden 50% korting. Deze zender is ook aanvullend beschikbaar via andere providers als KPN en Odido.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en nog veel meer sport, maar de UCL is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDit video on demand-platform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ SkyShowtimeHet is meest recente streamingdienst uit dit lijstje, maar momenteel is er in Nederland geen sport in het aanbod te vinden.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay kun je onder andere kijken naar het Engelse Premier League– en het Duitse Bundesliga-voetbal, maar Europees voetbal is er niet te zien.
✔️ VideolandSportuitzendingen van de Champions League worden door Videoland in het aanbod van de streamingdienst live uitgezonden als ze lineair op de televisiekanalen van RTL worden vertoond.

Opstellingen van SSC Napoli en FC Barcelona tijdens deze wedstrijd in de Champions League 2024

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de achtste finale van de Champions League 2024. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen FC Barcelona vs. SSC Napoli staat woensdag om 21:00 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling FC Barcelona: nog niet bekend

🔵 Opstelling Napoli: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting van FC Barcelona vs. Napoli

Heb je de partij afgelopen dinsdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘FC Barcelona Napoli 12 maart 2024 Champions League’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Champions League in 2024 op tv en online kijken met een live stream

De Champions League is dit jaar weer in handen van Ziggo Sport, een provider die met zijn video on demand-platform ook onderdeel uitmaakt van het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET lineair uitgezonden wedstrijden van Europees voetbal en kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga.