Waar kun je de documentaireserie ‘FC Barcelona: A New Era’ (2022) online kijken?

Veel film, serie- en sportliefhebbers vragen zich af hoe ze de twee seizoenen van de documentaireserie FC Barcelona: A New Era (2022) online kijken kunnen. In de serie zien we hoe nieuwe trainer Xavi Hernández er alles aan doet om de Spaanse voetbalgigant FC Barcelona weer naar een hoger niveau te tillen. In dit artikel geven wij aan of deze documentaireserie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de documentaireserie ‘FC Barcelona: A New Era’ (2022) online kijken?

In de onderstaande tabel vind je op welke streamingdiensten je wel en niet naar het eerste seizoen van de docuserie over Barça kunt kijken. Het volgende kopje duikt verder in de streaming mogelijkheden van seizoen 2.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar FC Barcelona: A New Era bij Amazon Prime Video. Bij dit video on demand-platform zijn de vijf afleveringen van het eerste seizoen sinds 9 september 2023 in Nederland te zien. Je kunt nu de eerste 30 dagen gratis kijken naar alle films en series op deze streamingdienst.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft FC Barcelona: A New Era niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze documentaireserie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeHet aanbod van SkyShowtime is helaas niet verrijkt met deze docuserie in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is FC Barcelona: A New Era nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

En hoe zit het met het tweede seizoen?

Via de officiële website van FC Barcelona liet de club weten op 6 september 2023 dat het tweede seizoen van hun docuserie “in meer dan 240 landen” te zien was vanaf die dag. Blijkbaar hoort Nederland daar echter níét bij, want hier staat momenteel nog dat hij niet beschikbaar is om te streamen. Maar hoe kijken liefhebbers hier dan toch vanuit Nederland naar? We weten dat het gebruik van een goede VPN tot de opties behoort. ➝ Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op bijvoorbeeld Spanje? Dan denkt een website dat jij in dat land bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar seizoen 2 van FC Barcelona: A New Era bij de streamingdienst kijken. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. In een paar simpele stappen werkt het gebruik van dit systeem als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op een ander land, bijvoorbeeld op Spanje
  3. Ga direct naar FC Barcelona: A New Era bij Amazon Prime Video en begin met kijken! 🍿

Verhaal en trailer van ‘FC Barcelona: A New Era’ (2022)

Wanneer FC Barcelona een crisissituatie doormaakt, wordt Xavi Hernández gekozen als nieuwe coach. Maar een begin is nooit makkelijk. Xavi treft een team aan dat in een dip zit en zijn idee van voetbal niet kent. Zal het hem lukken om de Spaanse voetbalgigant weer naar een hoger niveau te tillen?

FC Barcelona | A New Era | Official Trailer | Coming Soon On Prime Video

Streaming informatie over de documentaireserie

TitelFC Barcelona: A New Era
Jaar2022-
SoortDocumentaireserie
Duur2 seizoenen
TaalSpaans, Engels
CategorieSport, Drama
RegisseurMarc Pons Molina, Kike Costas
CastXavi Hernández, Lionel Messi, Ansu Fati, Sergio Busquets, Frenkie de Jong, enzovoorts
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis via Amazon Prime Video

Synopsis: Amazon Prime Video

Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.