‘Fboy Island US’ is vanaf vandaag te zien op TLC en discovery+

Met de komst van Fboy Island Nederland naar HBO Max heeft iedereen het opeens over deze speciale datingshow. Heb jij geen abonnement op de streamingdienst en wil je ook meepraten? Goed nieuws! Vanaf vandaag is Fboy Island US—de Amerikaanse variant van dit programma—te zien op tv-zender TLC en via streamingdienst discovery+.

Dit is het concept van ‘Fboy Island’

Temptation Island en Love Island, maak plaats voor een compleet nieuwe datingshow! In Fboy Island zijn drie vrouwen op zoek naar de liefde. Hiervoor worden ze op een eiland gedropt met 24 mannen. Twaalf van hen zijn nice guys die naar het eiland zijn gekomen om te zoeken naar een connectie, in de hoop hun ware liefde te vinden. De andere twaalf? Fuckboys die enkel en alleen meedoen voor het prijzengeld. Aan de vrouwen de taak om de juiste man uit te kiezen.

Zo is dit niet alleen een datingshow, maar tegelijkertijd ook een sociaal experiment. Vallen vrouwen nou echt altijd op de verkeerde mannen? Of kan een fuckboy door de juiste dame getemd worden en verliest hij zo toch zijn wilde haren? Comédienne Nikki Glaser neemt de presentatie voor haar rekening. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Uitzendschema ‘Fboy Island US’ op tv en discovery+

Vandaag is het Singles’ Day en dat leek TLC en discovery+ het uitgelezen moment om deze serie nieuw leven in te blazen. Vanaf nu wordt er iedere vrijdag om 22:30 uur een nieuwe aflevering uitgezonden op tv-zender TLC, die ook terug te kijken is bij streamingdienst discovery+. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Vrijdag11 november 202222:30 uur
2Vrijdag18 november 202222:30 uur
3Vrijdag25 november 202222:30 uur
4Vrijdag2 december 202222:30 uur
5Vrijdag9 december 202222:30 uur
6Vrijdag16 december 202222:30 uur
7Vrijdag23 december 202222:30 uur
8Vrijdag30 december 202222:30 uur
9Vrijdag6 januari 202322:30 uur
10Vrijdag13 januari 202322:30 uur

‘Fboy Island NL’ nu te zien op HBO Max

Op dit moment is ook de Nederlandse variant van dit programma te zien op HBO Max. Bij deze streamingdienst zijn op maandag 7 november de eerste vier afleveringen van Fboy Island NL toegevoegd. In deze versie wordt hetzelfde concept gehanteerd: drie vrijgezelle vrouwen reizen af naar een tropisch eiland, waar ze worden vergezeld door zestien mannen. Acht van hen zijn nice guys, op zoek naar de ware liefde, en acht van hen zijn de fuckboys die alleen op het eiland zijn voor de geldprijs.

De Nederlandse variant wordt gepresenteerd door cabaretier en De Slimste Mens-winnaar Lisa Loeb. De vrouwen die meedoen zijn danseres en social creative Jennemie (26), communicatiestudent Manon (24) en mondhygiënist Sarah (29).

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je ook het volledige aanbod van de streamingdienst. Ontmoet ook andere liefhebbers om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.