Komt er een seizoen 3 van ‘Fate: The Winx Saga’?

Op 16 september 2022 verscheen het gloednieuwe, tweede seizoen van Fate: The Winx Saga op Netflix. Deze live-actionremake over Bloom, Sky, Stella en de rest van de Winx Club zorgt voor een enorme hoeveelheid jeugdsentiment en is daarom ontzettend populair. Na het eerste seizoen duurde het dan ook niet lang tot een tweede seizoen werd aangekondigd, en nu al krijgen wij steeds vaker de vraag: komt er een Fate: The Winx Saga seizoen 3 op Netflix? In dit artikel geven wij het verlossende antwoord en delen we alles wat we er tot nu toe over weten.

Komt er een ‘Fate: The Winx Saga’ seizoen 3?

Het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga telt maar zeven afleveringen, dus we kunnen ons goed voorstellen dat je je na het kijken afvraagt of er ook een derde seizoen komt. Helaas heeft Netflix op 1 november bekendgemaakt dat ze niet verder gaan met de serie. Vooral de tegenvallende kijkcijfers hebben gezorgd voor de besluit. Dit zou niet genoeg zijn om op te wegen tegen de kosten van een nieuw seizoen.

Slecht nieuws voor de fans dus… De eerste twee seizoenen zijn nu te zien op Netflix en daar zal het ook bij blijven. Ondertussen kun je je wel vermaken met de vijf seizoenen van de animatieserie op Viaplay.

Bekijk de animatieserie Winx Club nu op Viaplay ✅

Waar gaat het verhaal van ‘Fate: The Winx Saga’ over?

Fate: The Winx Saga is een coming-of-age verhaal over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de ‘Otherworld’ leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen. Ondertussen ontdekken ze ook nog eens hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen…

TitelFate: The Winx Saga
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Drama
IMDb6,8 uit 40.000
MakersBrian Young
CastAbigail Cowen, Danny Griffin, Hannah van der Westhuysen
KijkenHier op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.