Komt er een seizoen 3 van ‘Fate: The Winx Saga’?

Op 16 september 2022 verscheen het gloednieuwe, tweede seizoen van Fate: The Winx Saga op Netflix. Deze live-actionremake over Bloom, Sky, Stella en de rest van de Winx Club zorgt voor een enorme hoeveelheid jeugdsentiment en is daarom ontzettend populair. Na het eerste seizoen duurde het dan ook niet lang tot een tweede seizoen werd aangekondigd, en nu al krijgen wij steeds vaker de vraag: komt er een Fate: The Winx Saga seizoen 3 op Netflix? In dit artikel geven wij het verlossende antwoord en delen we alles wat we er tot nu toe over weten.

Komt er een ‘Fate: The Winx Saga’ seizoen 3?

Het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga telt maar zeven afleveringen, dus we kunnen ons goed voorstellen dat je die allemaal al gezien hebt en je nu afvraagt of er ook een derde seizoen komt. Helaas is een derde seizoen op het moment van schrijven nog niet aangekondigd. Erg gek is dat niet, want Netflix wil altijd eerst even kijken hoe goed een serie het doet voordat er een nieuw seizoen besteld wordt. Daarom duurde het na het eerste seizoen ook een maand totdat we goed nieuws kregen.

Waarschijnlijk horen we daarom in de loop van oktober pas meer over het vervolg van Fate: The Winx Saga. We laten het uiteraard direct via je mail weten zodra we meer (officiële) informatie over S3 krijgen. Ondertussen kun je je natuurlijk ook vermaken met de vijf seizoenen van de animatieserie op Viaplay.

Bekijk de animatieserie Winx Club nu op Viaplay ✅

Waar gaat het verhaal van ‘Fate: The Winx Saga’ over?

Fate: The Winx Saga is een coming-of-age verhaal over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de ‘Otherworld’ leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen. Ondertussen ontdekken ze ook nog eens hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen…

TitelFate: The Winx Saga
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Drama
IMDb6,8 uit 40.000
MakersBrian Young
CastAbigail Cowen, Danny Griffin, Hannah van der Westhuysen
KijkenHier op Netflix
Fate: The Winx Saga | Season 2 Official Trailer | Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.