‘Fate: The Winx Saga’ keert terug naar Netflix en dit is wanneer

Bloom, Sky, Stella en de rest van de WINX keren weer terug in het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga op Netflix! Dit heeft de streamingdienst gisteren bekendgemaakt. De magische serie werd enorm goed ontvangen en snel verlengd, en nu weten we dat we helemaal niet zo lang meer hoeven te wachten op nieuwe afleveringen: op vrijdag 16 september 2022 zijn ze al te zien.

Netflix deelt releasedatum ‘Fate: The Winx Saga’ seizoen 2

Gisteren heeft Netflix door middel van een bericht op Facebook, Twitter en Instagram laten weten dat ‘Fate: The Winx Saga’ binnenkort al terugkeert. Zij toonden hierbij een nieuwe foto van de cast en schreven erbij: “Alfea wordt weermagischFate: The Winx Saga seizoen 2 is vanaf 16 september te zien op Netflix 🧚. We hoeven dus nog maar een kleine twee maanden te wachten op gloednieuwe afleveringen van de magische serie.

Dit weten we nu over seizoen 2 van ‘Fate: The Winx Saga’

Inmiddels is bekend dat in het tweede seizoen Abigail Cowen (Bloom), Hannah van der Westhuysen (Stella), Precious Mustapha (Aisha), Eliot Salt (Terra), Elisha Applebaum (Musa), Sadie Soverall (Beatrix), Freddie Thorp (Riven), Danny Griffin (Sky), Theo Graham (Dane), Jacob Dudman (Sam), Ken Duken (Andreas) and Rob James Collier (Silva) terugkeren.

Ook worden er een aantal nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast, waaronder Brandon Grace als Grey, Éanna Hardwicke als Sebastian en Paulina Chávez als Flora. De showrunner is, net als in seizoen 1, Brian Young, die eerder ook The Vampire Diaries maakte. De eerste beelden van het tweede seizoen zijn hieronder te zien.

Meer informatie over de serie

Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

TitelFate: The Winx Saga
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Drama
IMDb6,8 uit 40.000
RegisseurBrian Young
CastAbigail Cowen, Danny Griffin, Hannah van der Westhuysen
KijkenHier op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.