Nieuwe erotische thrillerserie ‘Fatal Attraction’ is vandaag van start gegaan

Was jij in de jaren 80 fan van de erotische thriller Fatal Attraction met Michael Douglas en Glenn Close? Deze hitfilm wordt nieuw leven ingeblazen met een gloednieuwe gelijknamige serie. Ook hierin krijgt een man een buitenechtelijke affaire en zint zijn minnares op wraak als hij het op een gegeven moment uitmaakt. Benieuwd? Je bekijkt de eerste drie afleveringen nú op SkyShowtime.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Een bekend verhaal in een nieuw jasje: hier gaat ‘Fatal Attraction’ over

Dan en Alex ontmoeten elkaar op een feestje. De aantrekkingskracht tussen de twee is onvermijdelijk, maar Dan heeft thuis een gezin zitten en probeert in eerste instantie de boot af te houden. Dit lukt hem, totdat de twee elkaar op werk opnieuw ontmoeten. Daar ontstaat er toch een kortstondige affaire, maar dan komt Dan bij zinnen en besluit hij voor zijn gezin te kiezen. Alex laat het daar echter niet bij zitten. Ze zint op wraak.

Als je Fatal Attraction uit 1987 al gezien hebt, is dit verhaal je waarschijnlijk wel bekend. SkyShowtime komt nu echter met een gloednieuwe reboot. Zelfde verhaal, zelfde personages, maar wel andere acteurs. In plaats van Michael Douglas en Glenn Close zijn het Joshua Jackson (When They See Us) en Lizzy Caplan (Mean Girls) die de rollen van Dan en Alex vertolken. De serie speelt zich wél af in de jaren tachtig en belooft dus weer hetzelfde sfeertje op te roepen. Leuk! Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Eerste drie afleveringen van ‘Fatal Attraction’ staan nu op SkyShowtime

Fatal Attraction is op maandag 22 mei verschenen op SkyShowtime. Daar kun je vanaf nu iedere week genieten van een gloednieuwe episode, maar om er alvast lekker in te komen zijn er nu al drie afleveringen te zien. Kun je gelijk een avondje vooruit. Hieronder bekijk je het uitzendschema.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Pilot”Maandag22 mei 2023
2“The Movie in Your Mind”Maandag22 mei 2023
3“The Watchful Heart”Maandag22 mei 2023
4“Beautiful Mosaics”Maandag29 mei 2023
5“Medial Woman”Maandag5 juni 2023
6“The Dillingers”Maandag12 juni 2023
7NNBMaandag19 juni 2023
8NNBMaandag26 juni 2023

→ Wil je eerst nog even de film zien? Bekijk Fatal Attraction hier op Pathé Thuis of hier op SkyShowtime 🍿

Meer informatie over de serie

Fatal Attraction is een diepgaande herinterpretatie van de klassieke psychoseksuele thriller en het culturele fenomeen uit de jaren 80. De serie verkent fatale aantrekkingskracht en tijdloze thema’s als huwelijk en overspel door de lens van moderne opvattingen over sterke vrouwen, persoonlijkheidsstoornissen en dwangmatige controle. Met Joshua Jackson als Dan Gallagher en Lizzy Caplan als Alex Forrest.

TitelFatal Attraction
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieThriller
MakersKevin J. Hynes, Alexandra Cunningham
CastJoshua Jackson, Lizzy Caplan, Amanda Peet, Toby Huss, Alyssa Jirrels, Reno Wilson, Brian Goodman, David Meunier

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.