Populaire erotische thriller ‘Fatal Attraction’ keert terug als serie

De erotische thriller Fatal Attraction met Michael Douglas en Glenn Close was in de jaren tachtig een grandioze hit en verdient wel een comeback. Dat vindt SkyShowtime, want zij hebben onlangs de komst van een gloednieuwe serie aangekondigd die gebaseerd is op de film uit 1987. Zelfde verhaal, andere cast. Je kunt er dit voorjaar naar kijken.

SkyShowtime kondigt nieuwe serie ‘Fatal Attraction’ aan

Het verhaal van Fatal Attraction is je misschien wel bekend, maar anders is hier een kleine samenvatting. Dan en Alex ontmoeten elkaar op een feestje en komen daarna nog een keer met elkaar in aanraking op het werk. De seksuele aantrekkingskracht tussen de twee is onvermijdelijk en dat ze samen in bed belanden ook. Dan kiest echter voor zijn gezin en probeert de relatie met Alex af te kappen, maar zij laat het hier niet bij zitten. Dit verhaal wordt binnenkort opnieuw verteld in de gloednieuwe gelijknamige serie op SkyShowtime.

Het is een hervertelling van hetzelfde verhaal, dus Michael Douglas en Glenn Close gaan we niet terugzien. In plaats daarvan worden de rollen van Dan en Alex gespeeld door Joshua Jackson (When They See Us) en Lizzy Caplan (Mean Girls). De serie speelt zich wél af in de jaren tachtig en belooft dus weer hetzelfde sfeertje op te roepen. Leuk! Wanneer je hem kunt streamen is nog niet bekend; al weten we wel al dat de première nog dit voorjaar op het programma staat. Hieronder bekijk je alvast beelden van de film uit 1987.

Fatal Attraction (1987) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Ook ‘Grease’ krijgt een remake van SkyShowtime

Fatal Attraction is niet de enige film die binnenkort van SkyShowtime een serieadaptatie krijgt. Ze zijn namelijk ook bezig met een tiendelige musicalserie die gebaseerd is op Grease.

De serie gaat Grease: Rise Of The Pink Ladies heten, speelt zich vier jaar vóór de originele film af (dus in 1954) en draait om vier outcasts op Rydell High. De serie heeft grote rollen voor Marisa Davila (I Am Not Okay With This), Madison Thompson (Ozark) en Jackie Hoffman (Only Murders In The Building). Ook deze serie verwachten we dit voorjaar te kunnen streamen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Meer informatie over de film ‘Fatal Attraction’

De getrouwde Dan ontmoet de aantrekkelijke Alex. De aantrekkingskracht is zo groot dat ze al snel met elkaar in bed belanden. Dan voelt zich schuldig en probeert de situatie achter zich te laten, maar Alex accepteert dit niet.

TitelFatal Attraction
Jaar1987
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurAdrian Lyne
CastMichael Douglas, Glenn Close, Anne Archer, Mike Nussbaum
KijkenStream hier bij Pathé Thuis

Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.